Libnet.ro
UNICEF

11:15

VIDEO Dean Thompson, insarcinatul cu afaceri al SUA, a discutat la Parlament cu Valeriu Zgonea, Victor Ponta si Liviu Dragnea/ Zgonea: I-am spus ca sunt impotriva proiectului de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Dean Thompson, insarcinatul cu afaceri al SUA, a discutat la Parlament cu Valeriu Zgonea, Victor Ponta si Liviu Dragnea/ Zgonea: I-am spus ca sunt impotriva proiectului de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala

Insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, Dean Thompson, s-a aflat in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea PSD), miercuri dupa-amiaza pentru aproximativ o ora. Zgonea a confirmat ca au discutat despre proiectul de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala. In acelasi timp, in biroul lui Zgonea s-a aflat si premierul Victor Ponta, acesta afirmand insa ca a discutat cu diplomatul american doar despre organizarea unui summit pe tema securitatii cibernetice. continuă pe Hotnews

Dean Thompson, intalnire cu Ponta la Parlament. Ce au discutat cei doi oficiali

Insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, Dean Thompson, s-a intalnit, miercuri, la Parlament, cu premierul Victor Ponta, pentru discutii referitoare la conferinta Cyber Security care se va desfasura saptamana viitoare, la Parlament, informeaza Mediafax.

Dean Thompson: Libertatea presei e sub asediu

Libertatea presei, fie ca e simbolizata de stiloul, camera sau microfonul reporterului, este sub asediu, afirma insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, Dean Thompson, intr-o declaratie de Ziua.

insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Dean Thompson, discutie cu Ponta si Zgonea la Parlament

Premierul Victor Ponta si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, au avut, miercuri, o intrevedere cu insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Dean Thompson. La intalnire au avut loc.

Ponta, intalnire cu Dean Thompson: Am discutat despre conferinta Cyber Security. Atat

Premierul Victor Ponta s-a intalnit astazi cu insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Dean Thompson in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Dean Thompson, Ambasada SUA: Libertatea presei este sub asediu

Insarcinatul cu afaceri al SUA, Dean Thompson, transmite de Ziua Internationala a Libertatii Presei ca meseria de jurnalist poate fi una periculoasa si ca libertatea presei este sub asediu, arata un comunicat emis de Ambasada SUA de la Bucuresti.

Ambasada SUA: Urmarim ingrijorarile legate de modificarile Codului Penal. insarcinatul cu afaceri al SUA, la Parlament

UPDATE - insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, Dean Thompson, a venit, miercuri, la Parlament, la biroul presedintelui Camerei Deputatilor, unde se aflau Valeriu Zgonea si premierul Victor Ponta. Dean.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )