Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Deportivo La Coruna - Real Madrid 2-8/ Galacticii au facut spectacol pe Riazor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Deportivo La Coruna - Real Madrid 2-8/ Galacticii au facut spectacol pe Riazor

Real Madrid a revenit la viata dupa doua partide mai putin fericite in Primera Division, galacticii castigand cu un categoric 8-2 pe terenul celor de la Deportivo La Coruna. Cristiano Ronaldo a marcat de trei ori, iar pe lista marcatorilor s-au numarat si Chicharito Hernandez si James Rodriguez. continuă pe Hotnews

Real Madrid a zdrobit-o pe Deportivo: scor 8-2

Rezultat uluitor in Primera Division unde Real Madrid s-a impus cu 8-2 in fata formatiei Deportivo La Coruna, iar trei dintre goluri au fost marcate de Cristiano Ronaldo.

VIDEO Real Madrid - FC Basel 5-1/ Recital pe Santiago Bernabeu

Real Madrid a debutat cu o victorie categorica in noul sezon de Champions League, campioana Europei treacand cu 5-1, pe propriul teren, de FC Basel. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei de pe Santiago Bernabeu.

VIDEO Real Madrid reuseste scorul serii in meciul cu FC Basel. Rezultatele partidelor de marti din Liga Campionilor

Primele meciuri din Liga Campionilor, faza grupelor, s-au desfasurat marti, in aceasta prima etapa prima etapa seara a celei mai importante competitii intercluburi echipa Real Madrid reusind scorul serii, 5-1, in fata elvetienilor de la FC Basel.

Real Madrid, prima echipa care atinge cota de 1000 de goluri marcate in cupele europene

Karim Benzema va intra definitiv in istoria clubului Real Madrid. Benzema a inscris, aseara, golul 1000al echipei Real Madrid in cupele europene. Real a invins cu 5-1 formatia FC Basel, in prima etapa a grupelor Ligii Campionilor.

Real Madrid, 1.000 de goluri in Europa

Real Madrid a devenit marti seara prima echipa care reuseste sa atinga 1. 000 de goluri marcate in Europa, dupa succesul facil, 5-1, pe Bernabeu, cu FC Basel. Cel care si-a legat numele de aceasta borna impresionanta este Karim Benzema, atacantul francez care a stabilit scorul final, in minutul 79, cu un sut violent, sub bara.

Karim Benzena a marcat golul cu numarul 1.000 din istoria clubului Real Madrid in cupele europene

Atacantul francez Karim Benzema a marcat, in meciul cu FC Basel din Liga Campionilor 5-1), golul cu numarul 1000 pentru Real Madrid, din istoria participarilor clubului spaniol in cupele europene, relateaza.

Real Madrid, prima echipa cu 1000 de goluri in cupele europene

In urma victoriei cu 5-1 obtinuta in fata celor de la FC Basel echipa Real Madrid a devenit prima formatie care marcheaza 1000 de goluri in cupele europene.

Liga Campionilor. Real Madrid, prima echipa care marcheaza 1.000 de goluri in cupele europene

Real Madrid a inceput in forta noua editie a Ligii Campionilor, gruparea de pe Santiago Bernabeu castigand cu 5-1 in fata elvetienilor de la FC Basel, rezultat in urma caruia a devenit prima echipa care.

Liga Campionilor: Real Madrid - FC Basel 5-1 / Dortmund - Arsenal 2-0. Rezultatele inregistrate marti

Real Madrid a realizat scorsul serii in partidele disputate marti in grupele Ligii Campionilor, invingand pe Santiago Bernabeu pe FC Basel, cu scorul de 5-1. Echipa care a eliminat Steaua, Ludogorets Razgrad, a pierdut pe terenul lui Liverpool, 2-1, dupa ce reusisera egalarea in minutul 91. Vezi toate rezultatele inregistrate marti in Liga Campionilor si programul meciurilor de miercuri.

Real Madrid isi razbuna inceputul slab din campionat pe Basel

Castigatoarea trofeului UEFA Champions League din sezonul trecut, Real Madrid, a inceput cu o victorie la scor noua editie, a 60-a a competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2676 seconds )