Libnet.ro
UNICEF

20:15

VIDEO Dezbatere Historia la Adevarul Live: Manipularea presei in cazul Corneliu Zelea Codreanu

Adevărul Adevărul,
VIDEO Dezbatere Historia la Adevarul Live: Manipularea presei in cazul Corneliu Zelea Codreanu

Ion Cristoiu si Ion M. Ionita au incercat sa explice contextul interbelic si instabilitatea politica de atunci, similara oarecum cu cea de azi. Manifestatiile, bataile, voturile fraudate din perioada constituie tot atatea motive pentru aparitia Miscarii Legionare. Totusi factorul important in dezvoltarea acestei grupari o constituie tocmai aceasta crima si aces proces. continuă pe Adevărul

Dezbatere Historia la Adevarul Live: Manipularea presei in cazul Corneliu Zelea Codreanu

Jurnalistul Ion Cristoiu a incercat sa explice cum s-a implicat presa in promovarea procesului lui Corneliu Zelea Codreanu si cum mesajul clar al uciderii unui om este distorsionatin faptul ca generatia de studenti din anii 1922 sunt o victima a sistemului de invatamant.

De ce huliganii nu au patrie - dezbatere Adevarul LIVE

Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, si jurnalistul Grigore Cartianu au discutat vineri dupa-amiaza, la Adevarul Live, despre partida dintre Romania si Ungaria, din preliminariile CM 2014. Cei doi jurnalisti au analizat relatarile televiziunilor despre incidentele suporterilor maghiari de vineri din Bucuresti, dar si sansele de calificare ale Romaniei la CM 2014.

Dezbatere Adevarul Live, despre proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana. Intra in dialog!

Subiectul controversat al exploatarii miniere de la Rosia Montana, trecut in planul secund de mare parte din presa romana, dar care a condus la proteste zilnice, in strada, incepand de duminica, 1 septembrie, va fi dezbatut joi la Adevarul LIVE, de la ora 11. 00, de economisti, specialisti, activisti si oameni care au participat la manifestatii.

Grigore Cartianu si Dan Marinescu au explicat la Adevarul Live de ce huliganii nu au patrie

Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, si jurnalistul Grigore Cartianu au discutat astazi, la Adevarul Live, despre partida dintre Romania si Ungaria astazi, 21. 00), din preliminariile CM 2014. Cei doi jurnalisti au analizat relatarile televiziunilor despre incidentele suporterilor maghiari de vineri din Bucuresti, dar si sansele de calificare ale Romaniei la CM 2014.

VIDEO Adevarul Live, despre succesul Festivalului Dilema veche, la Alba Iulia: Festivalul se pupa perfect cu Cetatea

Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema veche, Ana Maria Sandu, jurnalist Dilema veche, impreuna cu Razvan Ionescu, publisher Adevarul Holding si jurnalistul Alex Varninschi au discutat la Adevarul Live, despre Festivalul Dilema veche de la Alba Iulia, care s-a desfasurat in perioada 30 august-1 septembrie.

Adevarul Live: Porneste epoca ceasului inteligent? Cele mai bune gadgeturi de la Targul IFA 2013 de la Berlin

Adevarul Live de la ora 15. 00 prezinta cele mai interesante lansari de la Targul de Tehnologie de sa Berlin, IFA 2013. Jurnalistii Adevarul vor vorbi despre cele mai noi produse, iar Razvan Baltaretu va intra in direct de la Berlin.

Adevarul Live de la ora 11.00: Cele mai eficiente metode de renuntare la fumat

Sunt tot mai multi romanii care vor sa se lase de fumat, daca nu de teama efectelor nefaste asupra sanatatii, atunci din cauza lipsei banilor. Dar le este foarte greu. La Adevarul Live, de la ora 11. 00, discutam cu specialistii despre cele mai bune solutii pentru a face acest pas fara pareri de rau si fara efecte adverse.

Despre succesul celei de-a doua editii a Festivalului Dilema veche, la Adevarul Live, de la ora 11.00

Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema veche, Ana Maria Sandu, jurnalist Dilema veche, impreuna cu Razvan Ionescu, publisher Adevarul Holding si jurnalistul Alex Varninschi discuta la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre Festivalul Dilema veche de la Alba Iulia, care s-a desfasurat in perioada 30 august-1 septembrie.

VIDEO Dezbatere Adevarul Live: Romania-Ungaria, mai mult decat un meci. Ultrasii maghiari au creat haos in Bucuresti. Ce va fi pe gazon?

De la ora 18. 00, Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, si jurnalistul Grigore Cartianu discuta despre partida dintre Romania si Ungaria astazi, 21. 00), din preliminariile CM 2014. Meciul care este decisiv pentru pastrarea sanselor tricolorilor in cursa spre Mondialul din Brazilia a fost deschis de manifestarile huliganice ale fanilor oaspeti, de astazi, din Bucuresti.

VIDEO Dezbatere Adevarul Live: Cine este responsabil pentru problema maidanezilor din Capitala

Problema maidanezilor din Bucuresti va fi dezbatuta de cantareata Nadine, alaturi de Andreea Dancu, redactor Click, si Oana Balan, editorul sectiei Bucuresti de la Adevarul.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )