Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Dialogul dintre Traian Basescu si o moldoveanca din Balti: Luati-l in Romania pe Plahotniuc si lasati Moldova

Adevărul Adevărul,
VIDEO Dialogul dintre Traian Basescu si o moldoveanca din Balti: Luati-l in Romania pe Plahotniuc si lasati Moldova

Partidul Unitatii Nationale PUN) si-a lansat miercuri, 18 aprilie, candidatul pentru functia de primar de Balti. La sfarsitul evenimentului, presedintele de onoare al formatiunii, Traian Basescu, a fost luat la intrebari de catre o femeie din oras. Aceasta i-a reprosat ex-presedintelui Romaniei ca ar trebui sa lase Moldova si sa-l ia pe liderul PDM, Vlad Plahotniuc, in Romania. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: L-as remania pe Tudorel Toader fluierand. Este ridicol, penibil! (VIDEO)

Traian Basescu a continuat seria atacurilor la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru ca acesta a anuntat ca va sesiza la Curtea Constitutionala faptul ca presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa.

Traian Basescu: Sclavul de Dragnea s-a bagat cu cei mai mizerabili ca sa stea ca un chelner la masa lui Trump (VIDEO)

In cadrul emisiunii Dosar de Politician, Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea pe care l-a numit sclav si chelner pentru ca s-a apropriat de unii lobby-isti puternici doar sa fie.

Traian Basescu: Klaus Iohannis a dat gresit argumentele privind refuzul de a o revoca pe Kovesi (VIDEO)

Traian Basescu a fost invitatul editiei de luni seara a emisiunii Dosar de Politician, moderata de Silviu Manastire. Fostul presedinte a afirmat ca precum a spus de prima data Iohannis a actionat corect ca a.

Traian Basescu, catre Dan Dungaciu: Eu nu-l cunosc pe Plahotniuc, dar stapanii tai au mancat din mana lui

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu il numeste pe analistul politic roman Dan Dungaciu o biata conserva moscovita, asta dupa ce expertul a declarat recent ca Partidul Unitatii Nationale PUN) de la Chisinau ar fi o creatie a lui Vlad Plahotniuc.

Traian Basescu, atac la triada Dungaciu- Gusa- Plahotniuc: Proprietari de televiziune cu guse care te televizeaza cu toate ineptiile au mancat bine din mana lui Plahotniuc

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa triadei Dan Duganciu - Cozmin Gusa - Vladimir Plahotniuc in urma unor afirmatii facute de primul in presa de peste Prut in care sustine ca.

Traian Basescu, despre decizia lui Klaus Iohannis privind-o pe Laura Codruta Kovesi: Mentinerea are argumentele sale

Senatorul Traian Basescu, presedinte PMP, considera ca decizia sefului statului privind mentinerea in functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, are argumente politice si de interes.

Traian Basescu il face praf pe Tudorel Toader: Prostia cu sesizarea la CCR, o gluma pentru studentii din anul I. O sa isi ruineze cariera

Fostul presedinte Traian Basescu s-a dezlantuit la adresa ministrului Justitiei Tudorel Toader pentru faptul ca a anuntat ca va sesiza Curtea Constitutionala pentru ca presedintele Klaus Iohannis a refuzat s.

Traian Basescu, previziuni despre urmatorul presedinte al Romaniei: Liviu Dragnea nu are nicio sansa

Fostul presedinte al Romaniei,Traian Basescu crede ca daca Liviu Dragnea va candida la alegerile prezidentiala nu va avea nicio sansa in fata lui Klaus Iohannis. Daca nu se intampla niciun cataclism,.

Traian Basescu, declaratii despre intalnirea sefei DNA cu ministrul francez de Externe: A fost penibil

Traian Basescu e de parere ca presedintele Klaus Iohannis nu o va revoca din functia de procuror general al DNA pe Laura Codruta Kovesi. N-o schimba, pentru ca imaginea e cea din raportul GRECO.

Traian Basescu, DEZLANTUIT impotriva unui ministru: E un CLAUN profesionist!

Fostul presedinte Traian Basescu nu este tocmai incantat de componenta Guvernului Dancila. Senatorul PMP s-a referit, de data aceasta, la Ministrul Agriculturii, Petre Daea, despre care a spus ca este un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )