Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Dinamo, blestem rupt: Prima victorie dupa 72 de zile! Cainii au primit un ajutor urias din partea arbitrului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Dinamo, blestem rupt: Prima victorie dupa 72 de zile! Cainii au primit un ajutor urias din partea arbitrului

Formatia din Stefan cel Mare a trebuit sa intalneasca ultima clasata din Liga I pentru a mai bate pe cineva. Iar succesul a venit cu chiu, cu vai, cu o importanta contributie din partea centralului Catalin Popa. continuă pe Adevărul

VIDEO Paris Masters: Roger Federer, victorie cu Kei Nishikori/ Semifinala de vis mpotriva lui Novak Djokovic

Campion in 2011 la Paris, Roger Federer l-a invins in sferturi pe Kei Nishikori, scor 6-4, 6-4, dupa o ora si 19 minute de joc pe Arena Accorhotel. Elvetianul se va confrunta cu Novak Djokovic in a 64-a semifinala de Masters din cariera sa.

Toader, prima reactie dupa ce Lazar a atacat in instanta procedura de revocare: Accesul la Justitie e garantat pentru orice persoana, problema e sa nu abuzam de acest drept

Accesul la Justitie este garantat pentru orice persoana, desi, din pacate, multi abuzeaza de acest drept - este prima reactie a Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce Augustin Lazar a contestat in.

Adrian Tutuianu, prima reactie dupa ce a fost exclus din PSD: Orice usa inchisa inseamna o alta usa deschisa

Adrian Tutuianu a facut o serie de declaratii dupa ce a fost exclus din PSD. Vreau sa va spun ca nu consider niciun moment ca e fostul partid. Voi uza de mijloacele de contestare, respectiv la Comisi.

Adrian Tutuianu, prima reactie dupa ce a fost votata excluderea sa din PSD

Comitetul Executiv al PSD a votat, luni, pentru excluderea din partid a liderului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general al PSD, Marian Neacsu. Adrian Tutuianu a declarat dupa votul din.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )