Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO Dinozaurii revin pe marele ecran, dupa 14 ani, in primul trailer al noului film din seria Jurassic Park

Adevărul Adevărul,
VIDEO Dinozaurii revin pe marele ecran, dupa 14 ani, in primul trailer al noului film din seria Jurassic Park

Jurassic World, a patra parte a seriei de filme cu dinozauri, promite adrenalina si teroare in noul trailer lansat cu doua zile inainte de ziua promisa. Un dinozaur insetat de sange realizat de geneticieni in laborator va raspandi haos in noul parc tematic, motiv pentru care actorul Chris Pratt Gardienii Galaxiei) este chemat sa rezolve amenintarea. continuă pe Adevărul

Crima comisa in 1997, suspectii retinuti dupa 17 ani de cercetari

O crima ce parea de nerezolvat a bagat in arest doi barbati. Fapta, petrecuta in 1997, ar fi fost comisa in scop de jaf. Procurorii au retinut, dupa 17 ani, doi suspecti si cer judecatorilor arestarea lui.

Povestea fetitei care la 14 ani are montat un defibrilator cardiac: Sper sa-mi gaseasca o inimoara si sa o puna acolo

La doar 14 ani, Mihaela, o fetita din comuna Sangeru, judetul Prahova, sufera de o patologie rara a inimii. A fost diagnosticata cu cardiopatie dilatativa, o afectiune severa in care muschiul cardiac este slabit si nu mai are putere sa pompeze sangele in intreg organismul.

Ultimele trupe britanice parasesc sudul Afganistanului dupa 13 ani de razboi

Marea Britanie si-a retras ultimele trupe din sudul Afganistanului, luni, dupa 13 ani de razboi in care au fost ucisi sute de militari britanici, informeaza AFP. Fortele armate britanice sunt mandre de.

FOTO VIDEO Tina Turner, Simply The Best la 75 de ani: povestea sotiei batute care a devenit regina rock and roll-ului

Legendara cantareata Tina Turner, supranumita regina rock and roll-ului, a implinit astazi 75 de ani si ramane Simply The Best dupa o cariera de cinci decenii.

Primarul liberal Gheorghe Baban conduce comuna bacauana Oncesti de 14 ani. Nu voi pleca niciodata din PNL

Edilul Gheorghe Baban 71 de ani) este liberal din 1990 iar din 2000 conduce comuna Oncesti. A fost ales primar de fiecare data sub semnul sagetii galbene iar in patru mandate se poate lauda cu investitii majore in comuna. A construit cinci scoli noi, doua camine culturale, o primarie, a asfaltat drumuri iar pe restul le-a pietruit, a pus clopote la biserici si a adus lumina pe drumurile comunei.

Bucuresti: Doi barbati suspectati ca au ucis o femeie au fost prinsi dupa 17 ani de la comiterea crimei

Doi barbati suspectati ca au ucis o femeie in iunie 1997, in apartamentul ei de unde au furat bijuterii si un televizor, au fost prinsi la 17 ani de la comiterea crimei, unul dintre acestia fiind condamnat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )