Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Dinu Pescariu si Mihnea Costoiu sunt audiati la DNA in dosarul bazei Cutezatorii

România Liberă România Liberă,
VIDEO Dinu Pescariu si Mihnea Costoiu sunt audiati la DNA in dosarul bazei Cutezatorii

Omul de afaceri Dinu Pescariu, fost jucator de tenis, s-a prezentat marti la Directia Nationala Anticoruptie. continuă pe România Liberă

VIDEO Dinu Pescariu, urmarit penal intr-un nou dosar

Omul de afaceri Dinu Pescariu, fost jucator de tenis, s-a prezentat marti la Directia Nationala Anticoruptie.

Fostul ministru al Educatiei Mihnea Costoiu, audiat la DNA in acelasi dosar cu Dinu Pescariu

Mihnea Costoiu, fostul ministru al Educatiei, a ajuns la sediul DNA, marti, pentru a fi audiat in acelasi dosar in care este cercetat Dinu Pescariu, pentru primirea in folosinta a bazei sportive r.

Dinu Pescariu, urmarit penal. Prejudiciu de 93 milioane de euro / Fostul ministru Mihnea Costoiu, audiat la DNA

Mihnea Costoiu, rectorul Politehnicii si fost ministru al Cercetarii, s-a prezentat marti la DNA pentru a fi audiat. La intrarea in sediul institutiei, acesta a spus ca nu stie de ce a fost.

Procurorii ancheteaza cum a ajuns baza Cutezatorii in administrarea lui Dinu Pescariu. Fostul jucator de tenis este citat astazi la DNA

Modul in care fostul mare jucator de tenis, Dinu Pescariu, a inchiriat in 2004 baza Cutezatorii, pentru 9. 000 de euro/luna, este investigat de procurorii DNA. Este vorba de o baza sporiva care are terenuri de tenis si fotbal, imobile in suprafata de 3. 000 de mp si un teren aferent de 60 de hectare. Ancheta vizeaza si documentele care au dus la prelungirea contractului de inchiriere pana in 2034.

DNA: Mihnea Costoiu si Dinu Pescariu, cercetati sub control judiciar in dosarul privind preluarea bazei sportive Cutezatorii. Prejudiciul - de peste 93 de milioane de euro

Fostul ministru PSD al Cercetarii Mihnea Costoiu si fostul jucator de tenis Dinu Pescariu sunt cercetati de procurorii DNA, sub control judiciar, pentru abuz in serviciu si respectiv instigare la abuz in serviciu, in dosarul privind concesionarea bazei sportive Cutezatorii. Ancheta vizeaza modalitatea de prelungire cu 25 de ani a contractului de inchiriere prin care Baza sportiva si de agrement pentru copii Cutezatorii din Bucuresti fusese data in folosinta Fundatiei Dinu Pescariu. Potrivit procurorilor, Costoiu a semnat prelungirea contractului in conditiile in care Ministerul Educatiei intentase proces lui Pescariu pentru rezilierea acestuia, iar situatia creata prin semnarea unui act aditional era menita sa opreasca procesul. Imediat dupa preluarea bazei, Pescariu a ingradit accesul copiilor si a schimbat scopul utilizarii bazei, folosind-o in scopuri comerciale. Prejudiciul estimat in acest dosar este de peste 93 de milioane de euro.

DNA: Mihnea Costoiu si Dinu Pescariu - cercetati sub control judiciar in dosarul privind preluarea bazei sportive Cutezatorii

Fostul ministru PSD al Cercetarii Mihnea Costoiu si fostul jucator de tenis Dinu Pescariu sunt cercetati de procurorii DNA, sub control judiciar, pentru abuz in serviciu si respectiv instigare la abuz in serviciu, in dosarul privind concesionarea Bazei Sportive Cutezatorii.

Mihnea Costoiu si Dinu Pescariu, la DNA

Fostul ministru delegat pentru invatamant Superior Mihnea Costoiu si fostul tenismen Dinu Pescariu au sosit in aceasta dupa-amiaza la DNA, prezenta lor fiind legata de preluarea bazei Cutezatorii, potrivit unei surse din presa.

Mihnea Cosmin Costoiu si Dinu Pescariu, sub control judiciar

ACTUALIZARE 19:55 Mihnea Cosmin Costoiu si Mihail Dinu Pescariu au fost pusi astazi sub control judiciar, pentru o perioada de 60 de zile, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu pentru incheierea cu Fundatia Dinu Pescariu a contractului de locatiune imprumut) initial al Bazei Cutezatorii, aflat in proces de reziliere, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. *ACTUALIZARE 17:09 Baza Cutezatorii nu a fost niciodata pentru elevi, ci pentru niste agape ale unor smecheri din Ministerul Educatiei.

Fostul ministru al Educatiei Mihnea Costoiu, sub control judiciar

Mihnea Costoiu, fostul ministru al Educatiei, a ajuns la sediul DNA, marti, pentru a fi audiat in acelasi dosar in care este cercetat Dinu Pescariu, pentru primirea in folosinta a bazei sportive r.

Mihnea Costoiu, la DNA intr-un dosar privind preluarea Bazei Sportive Cutezatorii (surse)

Fostul ministru al Cercetarii Mihnea Costoiu s-a prezentat marti la Directia Nationala Anticoruptie. Surse judiciare au precizat pentru Agerpres ca el urmeaza sa fie audiat de procurori intr-un dosar in care se investigheaza modalitatea prin care a fost concesionata Baza Sportiva Cutezatorii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )