Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO DNA: Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata pentru fraudarea referendumului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO DNA: Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata pentru fraudarea referendumului

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul privind fraudarea referendumului organizat anul trecut pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

VIDEO DNA: Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata pentru fraudarea referendumului

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul privind fraudarea referendumului organizat anul trecut pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, anunta Agerpres.

DNA: Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata pentru fraudarea referendumului

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul privind fraudarea referendumului organizat anul trecut pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, anunta Agerpres.

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata in dosarul fraudarii referendumului din 2012 privind demiterea presedintelui Traian Basescu. Dosarul a fost inregistrat pe rolul Curtii Supreme urmand sa fie repartizat unui complet de judecata care va stabili si primul termen al procesului. La data organizarii referendumului, Liviu Dragnea era presedintele Consiliului Judetean Teleorman si secretar general al PSD.

Dosarul Referendumul. Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata. 18 februarie 2014, primul termen

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata in dosarul in care este acuzat ca ar fi fraudat referendumul din 2012 privind demiterea presedintelui. Dosarul a fost inregistrat pe rolul Curtii Supreme, urmand sa fie repartizat unui complet de judecata care va stabili si primul termen al procesului. Victor Ponta a comentat trimiterea in judecata: magistratii vor infirma aceste acuzatii suta la suta politice.

Dosarul Referendumul. Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata in dosarul in care este acuzat ca ar fi fraudat referendumul din 2012 privind demiterea presedintelui Traian Basescu. Dosarul a fost inregistrat pe rolul Curtii Supreme urmand sa fie repartizat unui complet de judecata care va stabili si primul termen al procesului.

Vicepremierul Liviu Dragnea, trimis in judecata in dosarul privind referendumul din 2012

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata in dosarul privind referendumul din 2012, fiind acuzat ca, in calitate de presedinte al CJ Teleorman, si-ar fi folosit autoritatea si influenta pentru a.

Vicepremierul Liviu Dragnea, trimis in judecata in dosarul referendumului pentru suspendarea presedintelui din 2012

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata in dosarul privind referendumul pentru suspendarea presedintelui din 2012, acesta urmand sa fie judecat de completul de trei judecatori al ICCJ. Dragnea este.

Liviu Dragnea, despre trimiterea sa in judecata: Nu iau in calcul demisia din Guvern. Acuzatiile sunt nefondate

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat ca nu ia in calcul demisia din Guvern dupa ce procurorii DNA l-au trimis in judecata, luni, in dosarul referedumului de demitere a presedintelui Traian Basescu, din anul.

Dosarul referendumului. Cum a incercat Liviu Dragnea sa tergiverseze dosarul.

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata in dosarul privind referendumul din 2012. Vicepremierul este acuzat ca si-ar fi folosit autoritatea si influenta pentru a obtine o prezenta de minimum 60 la suta la vot, care sa garanteze validarea scrutinului. In rechizitoriu, procurorii demonstreaza ca vicepremierul a incercat sa tergiverseze dosarul referendumului. In data de 18. 2013, invinuitului Dragnea Nicolae-Liviu i-a fost pus la dispozitie, in prezenta aparatorului ales, .

O lovitura destul de tare la temelia democratiei. Ce decizie il urmareste pe Liviu Dragnea

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata in dosarul privind referendumul de anul trecut . Primul termen de judecata va fi pe 18 februarie 2014, la instanta suprema. Ministrul Dezvoltarii Regionale este acuzat ca, in calitate de presedinte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )