Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO Doi candidati PSD, acuzati ca transporta oameni la vot cu masina: Car rudele mele, oamenii mei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Doi candidati PSD, acuzati ca transporta oameni la vot cu masina: Car rudele mele, oamenii mei

Doi candidati PSD au fost filmati in timp ce transportau la sectiile de vot mai multe persoane, in conditiile in care legea interzice competitorilor electorali sa asigure transportul votantilor. continuă pe Adevărul

Solutia inedita propusa de mai multi sateni din Botosani pentru a diferentia doi candidati cu acelasi nume. Ce facem, votam la ghici?

Satenii din Avrameni sunt derutati in prag de alegeri dupa ce s-au trezit cu doi candidati la Primarie avand acelasi nume: Ioan Bucatariu. Unul este primarul in functie, iar celalalt un contracandidat de la Pro Romania. Multi sateni cer ca pe buletinele de vot sa apara fotografiile candidatilor pentru ca persoanele in varsta sa-i diferentieze.

Constanta: Doi candidati la functia de primar al comunei Baneasa s-au incaierat in curtea unui localnic (VIDEO)

Un alt incident a avut loc in judetul Constanta. Candidatii PNL si PSD la functia de primar al comunei Baneasa s-au luat la harta chiar in curtea unui localnic. Mai mult, unul dintre ei, a sarit gardul si.

Tudor Chirila, mesaj video pentru ca tinerii sa iasa la vot

Tudor Chirila, cunoscut nu doar pentru talentul sau in muzica si actorie, dar si pentru mesajele virale pe care le posteaza adesea pe Facebook, indeamna tinerii sa iasa duminica la vot.

VIDEO Doi politisti au fost impuscati in protestele izbucnite dupa decizia juriului de a pune sub acuzare un singur politist pentru uciderea Breonnei Taylor

Doi ofiteri de politie au fost impuscati, miercuri seara, in timpul protestelor izbucnite in Louisville dupa ce un juriu a decis sa nu il puna sub acuzare pe politistul care a impuscat-o mortal pe Breonna Taylor, ci doar pe un agent, pentru comportament imprudent. Un suspect a fost retinut, informeaza NBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )