Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIDEO Dominic Fritz castiga Primaria Timisoara Victoria, sarbatorita in Piata Victoriei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Dominic Fritz castiga Primaria Timisoara Victoria, sarbatorita in Piata Victoriei

Actualul primar Nicolae Robu PNL) si-a recunoscut infrangerea in alegerile pentru Primaria Timisoarei in fata lui Dominic Fritz USR - PLUS). Am pierdut, este vointa timisorenilor, diferenta este mare, a declarat Robu, citat de tion. ro. Dominic Fritz si-a invitat sustinatorii in Piata Victoriei, pentru a sarbatori. continuă pe Hotnews

Nicolae Robu ar putea recastiga Primaria Timisoara, conform unui sondaj de ultima ora

La Timisoara, primarul liberal Nicolae Robu, aflat la al doilea mandat, isi mentine pozitia de favorit in competitia cu canidatul USR PLUS Dominic Fritz, arata un sondaj publicat de stiripesurse, fara sa fie asumat de vreun partid sau de vreun institut sociologic.

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii pentru Primaria Timisoara. Batalie intre liberalul Nicolae Robu si Dominic Fritz de la USR-Plus

Campania electorala pentru alegerile locale din Timisoara a fost dominata de batalia de pe Facebook intre sustinatorii celor doi candidati care au sanse sa castige, actualul primar Nicolae Robu de la PNL si Dominic Fritz, de la USR-Plus.

Daniel Funeriu: Game over. Dominic Fritz a castigat la Timisoara cu peste 22% diferenta

UPDATE, 27 septembrie, ora 22:30 Daniel Funeriu a revenit cu o noua postare, in care sustine ca Dominic Fritz ar avea un avans de peste 22% fata de primarul in functie, Nicolae Robu. Stirea initiala .

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Dominic Fritz (USR-PLUS) a castigat Primaria Timisoara - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Timisoara. Potrivit unor surse politice, Dominic Fritz, candidatul USR PLUS, a castigat Primaria Timisoara.

Reactia lui Nicolae Robu dupa ce a aflat ca a pierdut alegerile pentru Primaria Timisoara

Nicolae Robu PNL) si-a recunoscut infrangerea in alegerile pentru primaria Timisoarei in fata lui Dominic Fritz USR PLUS). Acesta a pus ca a fost optimist pana in ultimul moment.

Primaria Timisoara, obligata sa-i achite zeci de mii de euro unei directoare destituite ilegal

Fosta sefa a Directiei de Asistenta Sociala din Primaria Timisoara Maria Stoianov, schimbata din functie in urmareorganizarii directiei pe care o conducea, a dat in judecata Primaria Timisoara, obtinand o sentinta definitiva care atesta ca destituirea ei s-a facut ilegal.

Surse. Surprizele USR PLUS: Fritz castiga la Timisoara, Viziteu la Bacau si Elena Lasconi la Campulung. inca doua orase mari sunt disputate intens

Candidatul USR PLUS Dominic Fritz a castigat Primaria Timisoara. Surse politice au declarat pentru Adevarul ca Lucian Viziteu e favorit pentru Bacau, in timp ce Elena Lasconi si-a adjudecat Primaria Campulung Muscel. Stelian Ion e umar la umar cu Vergil Chitac PNL) la Constanta, in timp ce Allen Coliban si George Scripcaru isi disputa Primaria Brasov.

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020. Cristian Popescu Piedone, condamnat la inchisoare in dosarul Colectiv, pe punctul de a castiga Primaria Sectorului 5

UPDATE, 27 septembrie, ora 23. 00: Cristian Bacanu, candidatul PNL-USRPLUS, si Cristian Popescu Piedone, de la Partidul Puterii Umaniste, sunt la egalitate, in continuare, in cursa pentru Primaria Sectorului 5,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3233 seconds )