Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Dominic Thiem revine de la 0-2 la seturi cu Alexander Zverev si castiga primul Grand Slam din cariera

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Dominic Thiem revine de la 0-2 la seturi cu Alexander Zverev si castiga primul Grand Slam din cariera

A patra oara a fost cu noroc pentru Dominic Thiem: austriacul a reusit sa castige primul Grand Slam din cariera dupa o finala electrizanta. Thiem a fost condus cu 2-0 la seturi si cu 5-3 in decisiv, dar a avut o tarie mentala formidabila: s-a impus in fata lui Alexander Zverev dupa un meci de patru ore. continuă pe Hotnews

Finala de tenis US Open se va juca intre Dominic Thiem si Alexander Zverev

In urma victoriilor obtinute vineri la arenele Flushing Meadows din New York, tenismanul austriac Dominic Thiem si germanul Alexander Zverev vor fi cei care vor juca finala turneului de tenis US Open, ce se va desfasura duminica, de la ora 23:00.

VIDEO US Open: Dominic Thiem si Alexander Zverev se vor duela pentru titlu Germanul a revenit de la 0-2 la seturi in semifinale

Austriacul Dominic Thiem 3 ATP) si germanul Alexander Zverev 7 ATP) vor juca finala turneului US Open, in urma victoriilor obtinute vineri la arenele Flushing Meadows din New York.

Dominic Thiem scrie istorie la US Open pentru primul titlu major al carierei

Jucatorul austriac Dominic Thiem a cucerit titlul de la US Open, dupa ce a revenit de la 0-2 la seturi si 3-5 in decisiv contra germanului Alexander Zverev.

Alexander Zverev, in lacrimi la US Open: Mama si tata n-au reusit sa vina (VIDEO)

Alexander Zverev 7 ATP) a fost invins duminica, in finala de la US Open, de catre Dominic Thiem 3 ATP). Sportivul german a plans dupa meci, in timpul discursului Alexander Zverev, obisnuit.

Thiem, campion la US Open 2020. Finala spectaculoasa cu o revenire de senzatie a austriacului dupa ce a pierdut primele 2 seturi in fata lui Zverev

Dominic Thiem, cap de serie numarul 3, a reusit sa iti adjudece trofeul de la US Open 2020 dupa o finala spectaculoasa ce a ajuns pana in set decisiv.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )