Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIDEO Doua persoane, ranite la exercitiul militar Zapad-17, desfasurat de Rusia

România Liberă România Liberă,
VIDEO Doua persoane, ranite la exercitiul militar Zapad-17, desfasurat de Rusia

Doua persoane ar fi fost ranite grav si mai multe vehicule ar fi fost afectate, dupa ce un elicopter militar ar fi lansat o salva de rachete, in apropierea observatorilor de la exercitiul militar Zapad-17, desfasurat de Rusia si Belarus, informeaza HotNews. ro, care citeaza presa din Rusia. continuă pe România Liberă

VIDEO Accident la exercitiul militar Zapad-17 desfasurat de Rusia: Un elicopter a lansat rachete in zona observatorilor. Doua persoane au fost ranite grav. / UPDATE: Imagini filmate si din elicopter

Un elicopter militar ar fi lansat o salva de rachete in apropierea observatorilor de la exercitiul militar Zapad-17 desfasurat de Rusia impreuna cu Belarus. Accidentul, neconfirmat pana acum de autoritatile de la Moscova, ar fi avut loc, conform presei rusesti, in apropiere de St. Petersburg, intr-un poligon in care a fost prezent in urma co zi chiar presedintele Vladimir Putin pentru a urmari exercitiile. In urma accidentului doua persoane ar fi fost ranite grav si mai multe vehicule au fost afectate. UPDATE: Vezi video filmat din elicopter din momentul lansarii rachetelor.

VIDEO Accident la exercitiul militar Zapad-17 desfasurat de Rusia: Un elicopter a lansat rachete in zona observatorilor. Doua persoane au fost ranite grav

Un elicopter militar ar fi lansat o salva de rachete in apropierea observatorilor de la exercitiul militar Zapad-17 desfasurat de Rusia impreuna cu Belarus. Accidentul, neconfirmat pana acum de autoritatile de la Moscova, ar fi avut loc, conform presei rusesti, in apropiere de St. Petersburg, intr-un poligon in care a fost prezent in urma co zi chiar presedintele Vladimir Putin pentru a urmari exercitiile. In urma accidentului doua persoane ar fi fost ranite grav si mai multe vehicule au fost afectate.

O masina s-a rasturnat intr-o rapa din Padurea Bogatii. Doua persoane au fost ranite

Accidentul s-a produs in aceasta dimineata pe DN13 in zona Padurea Bogatii, plina de curbe periculoase. Un autoturism a iesit in decor si a ajuns intr-o rapa de pe marginea drumului. Doua persoane au fost ranite.

Accident pe DN1, in Alba. Cinci persoane ranite, dupa un impact intre doua autoturisme

Un nou accident grav a avut loc luni in Alba, pe DN1, in zona localitatii Miraslau. Cinci persoane au fost ranite.

VIDEO Bilantul furtunii de duminica: 21 de persoane ranite in Maramures, cinci scoli fara acoperis si un drum blocat

Natura s-a dezlantuit, duminica dupa amiaza, in partea de vest si nord-vest a tari, lasand prapad in urma. in Maramures, 21 de persoane sau prezentat la UPU ca urmare a unor rani provocate in timpul furtunii, patru scoli si mai multe blocuri au ramas fara acoperisuri, iar drumul natonal prin Pasul Gutai a fost blocat ore bune.

Accident pe DN 1 duminica seara. Un mort si patru persoane ranite

O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite intr-un accident care a avut loc duminica seara, pe DN 1, pe raza localitatii Barcanesti, si in care au fost implicate o masina si mai multe.

Buzau: Sase persoane, ranite dupa un accident rutier

Sase persoane au fost ranite, sambata dimineata, in urma unui accident rutier produs in judetul Buzau, victimele fiind duse cu ambulantele la Spitalul Judetean, informeaza News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )