Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Dragnea, despre soarta lui Toader la Ministerul Justitiei: Se pare ca PSD nu si-l mai asuma

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Dragnea, despre soarta lui Toader la Ministerul Justitiei: Se pare ca PSD nu si-l mai asuma

Liviu Dragnea a declarat miercuri ca se pare ca PSD nu si-l mai asuma pe ministrul Justitiei Tudorel Toader, adaugand ca saptamana viitoare este timp suficient pentru dezbaterea si votarea motiunii impotriva ministrului. continuă pe Hotnews

Dragnea despre remanierea lui Toader: Ne-am lasat pacaliti tot partidul. Domnul Toader ne-a pacalit / Premierul sau colegii vor anunta in CEX daca vor sa-l remanieze

Ne-am lasat pacaliti tot partidul. Domnul Toader ne-a pacalit. Singur sau au fost doi, a facut-o intentionat sau nu, a spus in ianuarie vreau sa adopt ordonanta aia si aia. Nu a vorbit cu nimeni. Dar nu poti la inceput de an sa spui, ridici scandalul pana la cer. in CEX ori doamna premier ne anunta ca vrea sa-l remanieze ori colegii ne anunta ca vor sa il remanieze, a declarat Dragnea la Romania TV.

Ministerul Justitiei reia si procedura de selectie a procurorului european. Niciun candidat selectat

Ministerul Justitiei a anuntat, miercuri, ca niciun candidat nu a fost selectat pentru functia de procuror european din partea Romaniei, astfel ca procedura va fi reluata. Tot miercuri, Tudorel Toader a respins toti candidatii pentru functia de procuror general al Romaniei.

Ministerul Justitiei reia procedura de selectie a procurorului general

Update: Procedura de selectie va fi reluata. Update: Contre intre Tudorel Toader si Augustin Lazar la interviul pentru functia de procuror general. in trecutul meu profesional se poate uita.

Dragnea, despre Tudorel Toader: A pacalit tot PSD-ul. Nu stiu daca a fost intentionat sau nu. Ca presedinte, eu nu o sa propun remanierea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac la adresa lui Tudorel Toader, despre care a spus ca a pacalit PSD in ceea ce priveste o ordonanta de urgenta privind legislatia penala.

Dragnea, despre Tudorel Toader si ordonantele de urgenta: A pacalit tot PSD-ul. Nu stiu daca a fost intentionat sau nu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac la adresa lui Tudorel Toader, despre care a spus ca a pacalit PSD in ceea ce priveste o ordonanta de urgenta privind legislatia penala.

Cazanciuc despre motiunea anti-Toader: Fiecare senator PSD va vota potrivit constiintei sale / Sunt mai multi colegi care si-au exprimat nemultumiri pe mai multe teme

Robert Cazanciuc a declarat, marti, ca senatorii PSD vor vota la libera alegere, potrivit propriei constiinte, la motiunea simpla adresata ministrului Justitiei, Tudorel Toader, transmite Mediafax. Votul urmeaza si fie dat in plenul de miercuri al Senatului.

Dragnea, despre o posibila candidatura la alegerile prezidentiale: Credeti ca ma lasa astia liber sa candidez?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre o eventuala candidatura a sa la alegerile prezidentiale, care vor avea loc la sfarsitul anului. Credeti ca ma lasa astia liber sa candidez, ce.

Liviu Dragnea, despre motivul lui Iohannis de a pune referendumul in ziua alegerilor: Cauta un motiv disperat sa participe la campanie, alaturi de PNL

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca referendumul anuntat de Klaus Iohannis pentru data de 26 mai, atunci cand sunt si alegerile europarlamentare, are ca scop dorinta presedintelui de a se implica in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )