Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO. Dragnea: NU o sa ma mai intereseze sefia PSD, daca continua lucrurile asa

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Dragnea: NU o sa ma mai intereseze sefia PSD, daca continua lucrurile asa

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, dupa sedinta BPN, ca, daca lucrurilecontinua asa, nu mai este interesat de sefia partidului, potrivit Mediafax. El a fost intrebat despre succesiunea in PSD, in lumina discutiilor dintre Dan Sova si Viorel Hrebenciuc. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea: Nu o sa ma mai intereseze sefia PSD daca mai continua lucrurile asa

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat, marti, dupa sedinta BPN, referitor la discutia dintre Viorel Hrebenciuc si Dan Sova cu privire la succesiunea in PSD, daca este interesat de sefia partidului, el aratand ca, daca lucrurile continua asa, nu va mai fi interesat, potrivit Mediafax.

Geoana: Sa ne mobilizam pentru ca Victor Ponta sa castige alegerile. O discutie despre sefia PSD, dupa alegeri

Senatorul Mircea Geoana face un apel catre colegii sai din PSD sa se concentreze pe castigarea alegerilor prezidentiale si mai apoi sa discute despre succesorul lui Victor Ponta la sefia PSD.

Geoana: Dezavuez incercarile anumitor colegi de a face jocurile pentru sefia PSD

Mircea Geoana: Tin sa dezavuez incercarile anumitor colegi de a face jocurile pentru sefia PSD. insusi Victor Ponta a transmis foarte clar ca, in calitate de presedinte al PSD si de candidat pentru Cotroceni, nu accepta risipirea energiilor partidului pe teme false, care nu isi au locul in campanie .

Razvan Dumitrescu, moderator Antena 3: Vedem cum procurorii se implica in lupta pentru sefia PSD

Razvan Dumitrescu, moderatorul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, a afirmat, luni seara, ca Vedem cum procurorii se implica in lupta pentru sefia PSD, dupa stenogramele publicate in aceeasi zi. Prezent in emisiune, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a completat ca Sintem vinati ca niste iepuri scosi din curte si aruncati intr-o camera inchisa si vinatorul trage cu pusca. Cineva are interesul sa pulverizeze acest partid. Basescu nu va reusi s-o faca, cu toate stenogramele si cu toti oamenii chemati la DNA cu familii, cu copii, cu batrani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )