Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO Drumarii intervin pentru deszapezirea celui mai inalt drum din tara

Adevărul Adevărul,
VIDEO Drumarii intervin pentru deszapezirea celui mai inalt drum din tara

Drumarii gorjeni au intervenit, astazi, cu mai multe utilaje pentru a curata Transalpina, cel mai inalt drum din tara de zapada si grohotis. continuă pe Adevărul

Drumarii intervin pentru deszapezirea celui mai inalt drum din tara

Drumarii gorjeni au intervenit, astazi, cu mai multe utilaje pentru a curata Transalpina, cel mai inalt drum din tara de zapada si grohotis.

VIDEO Drumarii au nceput deszapezirea pe Transalpina, dar doar pe un sens

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunta, pe pagina de Facebook, ca Directia Regionala Craiova a inceput lucrarile de deszapezire pe Transalpina.

VIDEO Lacul Gura Apei, paradisul de la poalele Retezatului. Privelistile de vis ale celui mai mare baraj din vestul tarii

Mai mult de un deceniu a durat constructia barajului Gura Apelor, iar in prezent lacul de acumulare se numara printre cele mai mari din tara, dar si printre marile atractii turistice ale Retezatului. Primavara, locul ofera oaspetilor sai privelisti impresionante.

Michele Boiron, povestea fara perdea a urmasei fondatorului celui mai mare producator de medicamente homeopate

Se spune ca homeopatia nu are data de expirare, insa acest lucru este valabil doar prin opozitie cu medicina alopata. Michele Boiron, fiica fondatorului Laboratoarelor Boiron, spune insa ca este loc pentru amandoua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )