Libnet.ro
UNICEF

20:01

VIDEO Drumul Vinului din Buzau are nevoie de reparatii la numai doi ani de la reabilitare

Adevărul Adevărul,
VIDEO Drumul Vinului din Buzau are nevoie de reparatii la numai doi ani de la reabilitare

Dupa numai doi ani de la terminarea lucrarilor de modernizare, drumul turistic spre Tabara de sculptura in aer liber de la Magura are nevoie de reparatii. Drumul Vinului, asa cum este cunoscut de buzoieni, este avariat in trei puncte, iar administratorul lui, Consiliul Judetean, a inceput lucrarile de reparatii cu investitie proprie, dupa care va recupera banii de la vinovati. Reabilitarea drumului a costat 12 milioane de euro, din fonduri UE. continuă pe Adevărul

UPC isi exprima surprinderea fata de impozitul pe constructii speciale: Industria telecom are nevoie de sustinere pentru extinderea infrastructurii in zonele slab acoperite, nu de noi taxe

Oficialii UPC Romania, al doilea mare operator local de comunicatiii prin cablu, si-au exprimat luni surprinderea fata de impozitul pe constructii speciale, care va include taxarea liniilor si cablurilor aeriene de telecomunicatii stalpi, circuite, cabluri), precum si a pilonilor metalici pentru antene de radiofonie si telefonie mobila. Industria de telecomunicatii . ) are nevoie de sustinere din partea autoritatilor, nu de noi taxe. Cadrul legislativ ar trebui sa le ofere operatorilor posibilitatea de a-si concentra eforturile de investitii pe ariile cu impact concret pentru utilizatori si economie, precum extinderea infrastructurii in zonele slab acoperite sau ridicarea standardului infrastructurii existente, se arata intr-un punct de vedere transmis HotNews. ro.

VIDEO Camerele de supraveghere din Buzau au surprins cum un biciclist este aruncat cativa metri de un camion

A avut zile! Asta se poate spune despre un biciclist din Buzau care a supravietuit miraculos unui accident grav. Camerele de supraveghere din Buzau au surprins momentul in care un camion il loveste pe biciclist, intr-o intersectie, iar din impact victima este catapultata cativa metri, pe caldaram.

Lulache: Constructia Unitatilor 3 si 4 are nevoie de o schema de sprijin

Industria mondiala a productiei de energie nuclearo-electrica a intrat intr-o noua era dupa incidentul nefericit din Fukushima - Japonia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )