Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Drumuri acoperite de noroi dupa ploile torentiale din Iasi. Judetul este sub avertizare de cod portocaliu

Adevărul Adevărul,
VIDEO Drumuri acoperite de noroi dupa ploile torentiale din Iasi. Judetul este sub avertizare de cod portocaliu

Vremea continua sa dea batai de cap drumarilor. Angajatii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi intervin pentru curatarea tronsoanelor din mai multe judete. continuă pe Adevărul

Drumuri acoperite de noroi dupa ploile torentiale din Iasi. Judetul este sub avertizare de cod portocaliu

Vremea continua sa dea batai de cap drumarilor. Angajatii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi intervin pentru curatarea tronsoanelor din mai multe judete.

VIDEO Pompierii bacauani duc greul inlaturarii efectelor inundatiilor. Noi suntem cei care actioneaza atunci cand restul fug ingroziti

Acestia intervin in special in localitatile Slanic Moldova si Oituz, grav afectate dupa ploile torentiale din ultimele doua zile.

Ploile torentiale din aceste zile provocate de un ciclon inalt. Meteorolog: Au cazut si peste 150 de litri de apa pe metru patrat

O formatiune ciclonica este responsabila de inundatiile care s-au abatut asupra Europei aceste zile. Romania nu face exceptie, situatiile de urgenta generate de caderile de precipitatii fiind numeroase. Ploile abundente la nivelul intregii tari vor fi nelipsite pana duminica, atrag atentia meteorologii.

Efecte ale ploilor torentiale in Bucuresti si judetul Ilfov: Curti, case si gospodarii inundate, dar si drumuri acoperite de apa

Ploile torentiale au produs efecte, atat in Capitala, cat si in mai multe localitati din judetul Ilfov, pompierii intervenind pentru scoaterea apei din curti, case si gospodarii, au transmis, joi seara, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov. in continuare se intervine in mai multe zone cu motopompe.

Subsolul Centrului Cultural UNESCO Ionel Perlea, inundat de ploile torentiale

Pompierii din judetele Ialomita, Buzau si Vrancea au intervenit miercuri dimineata in mai multe zone care au fost inundate in urma ploilor torentiale din ultimele douasprezece ore.

FOTO Majoritatea strazilor din Sibiu, inundate de ploile torentiale. Canalele refuleaza, nu mai fac fata

Ploaia din aceasta dupa-amiaza a inundat o mare parte din strazile orasului Sibiu, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Cu jumatate de ora in urma, autoritatile locale precizau ca nu fac fata cantitatii de apa si ca salvatorii raspund solicitarilor pe rand.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )