Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Dubla premiera cinematografica. Primul lungmetraj din Romania filmat cu smartphone-ul este si primul film despre Vama Veche

Adevărul Adevărul,
VIDEO Dubla premiera cinematografica. Primul lungmetraj din Romania filmat cu smartphone-ul este si primul film despre Vama Veche

Primul lungmetraj din Romania filmat cu smartphone-ul, Vama Veche - fara filtru, va fi lansat in seara de 6 iulie, la Plaja de Carte din Vama Veche. continuă pe Adevărul

Aparitie inedita deasupra Autostrazii Lugoj - Deva. Cat de animat este primul pod verde din Romania, de pe Lotul 4

Primul pod verde din Romania, dupa cum l-au numit organizatiile implicate in conservarea naturii, a fost construit pe Lotul 4 al Autostrazii Lugoj - Deva, iar intre timp s-a animat.

O viata de desfrau. Elena Ceausescu s-a iubit pana si cu fratele dictatorului. Cine a fost, insa, primul barbat din viata ei

Elena Ceausescu a fost, probabil, cea mai batjocorita persoana politica in spatiul public, dupa Revolutie. Evident, si inainte de 1989 se faceau bancuri pe seama ei, dar mai cu perdea. Cand s-au vazut liberi, romanii au inceput sa raspandeasca tot felul de zvonuri despre aventurile ei amoroase. S-a ajuns sa se spuna depre Elena Ceausescu .

VESTEA care a SOCAT showbiz-ul din ROMANIA: HORIA MOCULESCU A CEDAT!

Horia Moculescu este unul dintre cei mai celebri compozitori din Romania! indragitul compozitor a vorbit despre unele dintre problemele sale cu care s-a confruntat in urma cu cateva luni. Este vorba despre.

Transalpina, necirculabila: ce s-a intamplat pe cel mai frumos drum din Romania

Transalpina este unul dintre cele mai reprezentative si spectaculoase drumuri nationale din Romania. Din pacate, vremea din ultima perioada a facut-o necirculabila. Transalpina sau Drumul National 67C a fost din totdeauna unul mai deosebit, nu doar din prisma spectacolului, ci si a dificultatilor derivate din procesul de intretinere. Altitudinea foarte ridicata au pus mari probleme .

DETALII INCREDIBILE: Modalitatea prin care hackerii au atacat spitalele din Romania

Hackerii care au atacat recent spitalele din Romania nu vor primi niciun ban drept rascumparare, acestea reusind sa recupereze deja mare parte din informatii de la alte institutii din sistemul medical. Mai.

Doar doua universitati din Romania au intrat in clasamentul QS Ranking 2020 Prorector: Autoritatile ar trebui sa demareze urgent un model de sustinere a excelentei academice in marile universitati

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca UBB) si Universitatea din Bucuresti sunt singurele din Romania incluse in topul QS Ranking 2020, ambele in intervalul 801-1. 000 din clasament. Cele doua universitati au fost clasate si anul trecut pe aceleasi pozitii.

Criza de ser antiviperin in spitalele din Romania

In plin sezon estival, spitalele din Romania au fiole de ser antiviperin expirate. Ultimul lot livra.

Gault Millau 2019: cele mai bune restaurante din Romania au ajuns online

Aseara, a avut loc in Bucuresti lansarea celui de-al doilea ghid Gault Millau in Romania. Primul a fost publicat in 2018 si include cele mai bune restaurante de pe meleaguri mioritice. Ghidul.

Dunwell: Calea ferata si accesul portuar fac din Romania o destinatie atractiva pentru investitori

Companii din Polonia, Cehia, Serbia, din Vestul Europei si chiar din Asia se uita tot mai atente la Romania cand decid sa isi extinda activitatea in regiunea Europei de Sud-Est. Acestea vizeaza orase cu o buna conexiune la infrastructura de mare.

Subiectele zilei: Cum i-a convins Dancila pe Oprisan si Badalau sa nu candideze la Congres. Ce conditii au pus cei doi lideri; Cine sunt cei mai bogati politicieni din Romania; Sfarsitul lui Ciorbea: De la tanarul sarac si cinstit la avocatul infractoril

Povestea spusa fara teama sau favoruri a familiei de romani cu care The New York Times a lovit in Trump. Tatal lui baby Constantin are doua condamnari in Franta si este cercetat pentru violenta. Se pregateste cea mai inalta cladire din Cluj, un zgarie-nori cu 40 de etaje langa Somes. in urma cu mai bine de zece ani, inainte de venirea crizei, Primaria aviza proiecte de turnuri care mai de care, unele asemenea celor din Dubai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )