Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO Duster facelift in detaliu la standul Dacia de la Salonul Auto de la Frankfurt

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Duster facelift in detaliu la standul Dacia de la Salonul Auto de la Frankfurt

Dacia Duster facelift vine si cu schimbari neanuntate oficial de producatorul auto de la Mioveni, dupa cum reiese din primul contact cu masina la standul Dacia de la Salonul Auto de la Frankfurt 10-22 septembrie). Esapamentul final a fost repozitionat, fetele de usi au capatat un finisaj textil de inalta calitate, cu romburi in relief, iar portbagajul are o noua acoperitoare, din material rigid, care acum se ridica odata cu hayonul. Toate acestea, dar si cum arata Duster pe viu, poti vedea in clipul de mai jos. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Noutatile de la Salonul Auto de la Frankfurt in imagini

Salonul Auto din Germania expunea 8 masini pentru public in primul an in care a fost organizat, 1897, iar acum, dupa 116 ani, numarul de premiere a crescut de zece ori. Am mers la Salonul Auto de la Frankfurt 10-22), iar mai jos poti vedea toate noutatile importante, in imagini. De asemenea, ti-am pregatit si cateva date istorice interesante despre acest eveniment emblematic pentru Germania, care nu s-a tinut mereu la Frankfurt, ci a debutat la Berlin.

Skoda Yeti a primit un facelift consistent pentru Salonul Auto de la Frankfurt

Singurul SUV din gama constructorului ceh, modelul Yeti, a primit cu ocazia Salonului desfasurat pe taram german un facelift consistent, menit sa pastreze interesul pietei pentru SUV-ul compact din Mlada Boleslav.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )