Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO Eclipsa partiala de soare: Inelul de foc, unul dintre cele mai spectaculoase fenomene astronomice ale anului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Eclipsa partiala de soare: Inelul de foc, unul dintre cele mai spectaculoase fenomene astronomice ale anului

Cel mai spectaculos fenomen al eclipsei inelare de soare din ultimii ani, asa numitul inel de foc, a inceput duminica dimineata si va fi vizibil in intregimne in vestul Africii, Peninsula Arabica, India si sudul Chinei. continuă pe Hotnews

O eclipsa partiala de Soare, vizibila duminica in Romania

O eclipsa de Soare, dar numai in faza partiala a ei, poate fi vazuta duminica, potrivit Observatorului Astronomic Vasile Urseanu. Eclipsa incepe in jurul orei 8. 10, are maximul in jurul orei 8. 30 si se termina in jurul orei 9. 00, conform specialistilor.

Eclipsa de soare din 21 iunie 2020. Unde va fi vizibil fenomenul

O eclipsa partiala de Soare poate fi vazuta azi in Romania, potrivit Observatorului Astronomic Vasile Urseanu.

VIDEO 26 de ani de la unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria CM de fotbal - Gica Hagi, reusita superba contra Columbiei

Pe 18 iunie 1994, Gica Hagi reusea sa marcheze unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria Campionatului Mondial de Fotbal. Decarul nationalei il invingea pe Oscar Cordoba cu un sut de la mare distanta. Romania se impunea in fata Columbiei cu 3-1 si avea parte de un debut perfect de turneu final mondial.

VIDEO Spectacol pe cer: Inelul de foc, vizibil duminica

Iubitorii de astronomie vor avea parte duminica de cel mai spectaculos fenomen al eclipsei de soare din ultimii ani, asa numitul inel de foc, care va fi vizibil in vestul Africii, Peninsula Arabica, India si sudul Chinei, potrivit Guardian. Restul doritorilor vor putea urmari fenomenul online.

Eclipsa de Soare, vizibila astazi in Romania. Cand este punctul maxim si de unde poate fi vazuta cel mai bine

O eclipsa de Soare care va putea fi observata doar in faza ei partiala, mai ales in sud-estul Romaniei, incepe astazi, in jurul orei 8. 10 si atinge punctul maxim la 8.

Cum ne poate afecta eclipsa de soare de azi

Solstitiul de vara din acest an este marcat de eclipsa partiala de soare, vizibila in emisfera nordica a planetei.

Eclipsa de soare din 21 iunie 2020. Cum vor fi influentate zodiile

Eclipsa de soare din 21 iunie 2020 aduce schimba pentru fiecare zodie in parte. Pe langa importanta sa astronomica, eclipsa de Soare care are loc pe 21 iunie este cea mai puternica eclipsa din acest an, din.

Eclipsa de Soare, 21 iunie 2020: Zodiile cele mai AFECTATE. Nimic nu va mai fi la fel dupa ora 8:43

Eclipsa de Soare de pe 21 iunie, se anunta a fi un fenomen spectaculos nu numai din punct de vedere astronomic, dar si astrologic. Marile conjunctii de pe bolta cereasca vor avea efecte semnificative in viata mai.

Vedeta care a invins lupta cu cancerul, iar acum inspira o tara intreaga. Ce spune dupa unul dintre cei mai grei ani din viata

Desi pare ca duc vieti perfecte, vedetele internationale se confrunta uneori cu probleme reale de sanatate, pe care nu le pot controla si nici nu le mai pot ascunde sub machiaj sau filtrele de pe Instagram. Unul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )