Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO Egipt: Cel putin 17 turisti au fost raniti intr-o explozie in apropierea piramidelor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Egipt: Cel putin 17 turisti au fost raniti intr-o explozie in apropierea piramidelor

Cel putin 17 persoane din Egipt si Africa de Sud au fost ranite, duminica, intr-o explozie in care a fost implicat un autocar cu turisti, in apropierea piramidelor egiptene din complexul Gizeh, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Explozie in Egipt, in apropierea piramidelor. Cel putin 17 persoane au fost ranite LIVE VIDEO

Cel putin 17 persoane, originare din Egipt si Africa de Sud, au fost ranite duminica intr-o explozie care a vizat un autocar cu turisti in apropierea celebrelor piramide egiptene din complexul Gizeh est de.

Explozie in Egipt in apropierea piramidelor. Cel putin 17 persoane au fost ranite

Cel putin 17 persoane, originare din Egipt si Africa de Sud, au fost ranite duminica intr-o explozie care a vizat un autocar cu turisti in apropierea celebrelor piramide egiptene din complexul Gizeh est de.

FOTOCe se intampla cand un sofer trece pe rosu. Doi copii mici au fost raniti

Un sofer in varsta de 33 de ani nu a respectat semnificatia culorii rosie a semaforului si a provocat un accident. Doi copii, de opt si cinci ani, au fost raniti usor.

VIDEO George Simion, candidat la europarlamentare, spune ca a fost batut de extremisti maghiari, la cimitirul din Valea Uzului, unde crucile eroilor romani fusesera acoperite cu saci negri / Mai multi maghiari l-au acuzat de provocare

George Simion, liderul Miscarii Unioniste, care candideaza independent la Parlamentul European, afirma ca a fost batut de extremisti maghiari la Cimitirul International al Eroilor Valea Uzului, unde s-a deplasat dupa ce pe retelele sociale au aparut imagini cu crucile a zeci de eroi romani acoperite cu saci negri de gunoi. George Simion s-a aflat saptamana trecuta in centrul atentiei publice dupa ce a filmat un videoclip pentru promovarea campaniei electorale cu scene controversate, in care apare inclusiv un cuplu care mimeaza practici sado-masochiste.

VIDEO George Simion, candidat la europarlamentare, spune ca a fost batut de extremisti maghiari, la cimitirul din Valea Uzului, unde crucile ridicate pentru eroii romani fusesera acoperite cu saci negri / Mai multi maghiari l-au acuzat de provocare

George Simion, liderul Miscarii Unioniste, care candideaza independent la Parlamentul European, afirma ca a fost batut de extremisti maghiari la Cimitirul International al Eroilor Valea Uzului, unde s-a deplasat dupa ce pe retelele sociale au aparut imagini cu crucile ce au fost ridicate pentru eroii romani acoperite cu saci negri de gunoi. George Simion s-a aflat saptamana trecuta in centrul atentiei publice dupa ce a filmat un videoclip pentru promovarea campaniei electorale cu scene controversate, in care apare inclusiv un cuplu care mimeaza practici sado-masochiste.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )