Libnet.ro
UNICEF

19:15

VIDEO Ekaterina Alexandrova, eliminata in semifinale - Nu a putut repeta evolutia buna din meciul cu Simona Halep

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ekaterina Alexandrova, eliminata in semifinale - Nu a putut repeta evolutia buna din meciul cu Simona Halep

Ekaterina Alexandrova a oferit una dintre cele mai mari surprize de la Gippsland Trophy dupa ce a eliminat-o pe Simona Halep, principala favorita a intrecerii. Rusoaica aflata pe locul 33 in lume nu a putut repeta evolutia buna si a fost invinsa de Kaia Kanepi in semifinale. continuă pe Hotnews

Digisport: Momentul in care Simona Halep a cedat in meciul cu Ekaterina Alexandrova si ce a scris WTA imediat dupa meci

Simona Halep a pierdut meciul cu Ekaterina Alexandrova, din sferturile Gippsland Trophy, scor 2-6, 1-6. Sportiva noastra incepuse perfect meciul, dar o accidentare la spate a facut ca ea sa nu mai joace la cel mai inalt nivel si sa fie, in cele din urma, eliminata.

Simona Halep, invinsa de Ekaterina Alexandrova in sferturile Gippsland Trophy: Romanca a acuzat probleme medicale in timpul meciului (VIDEO)

Simona Halep, locul 2 WTA, a pierdut, vineri, meciul cu Ekaterina Alexandrova locul 33 WTA) in sferturile de finala ale Gippsland Trophy. Halep a fost invinsa de sportiva din Rusia cu scorul de 6-2, 6-1. Desi a.

VIDEO Simona Halep, invinsa categoric de Ekaterina Alexandrova (2-6, 1-6) A acuzat unele probleme medicale

Simona Halep a contat cu adevarat in meciul de vineri in primele doua game-uri: a facut break-ul si a condus cu 2-0. De la acel moment au aparut problemele: multe erori si dureri la spate ramane de vazut cat sunt de grave in realitate). Ekaterina Alexandrova si-a vazut linistita de recitalul ofensiv si a dus disputa intr-o singura directie. A fost 6-2, 6-1, dupa o partida care a durat doar 57 de minute Gippsland Trophy, sferturi). Saptamana viitoare, Simona va lua startul la Australian Open.

Simona Halep Ekaterina Alexandrova se joaca vineri. Ce post tv difuzeaza partida

Simona Halep si Ekaterina Aleksandrova vor juca vineri, dupa ce meciul de joi a fost anulat din cauza unui caz de Covid-19 aparut. Ce post tv va transmite meciul? Simona Halep versus Ekaterina Aleksandrova Simona Halep 2 WTA, 29 de ani) va juca vineri contra sportivei din Rusia, Ekaterina Alexandrova 26 de ani, 33 WTA), .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )