Libnet.ro
UNICEF

17:15

VIDEO Elena Udrea a iesit din penitenciarul Targsor: Faptul ca am putut sa ies arata ca justitia mai are o sansa. Le multumesc celor care m-au sustinut, in special presedintelui Traian Basescu, care a crezut in mine

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Elena Udrea a iesit din penitenciarul Targsor: Faptul ca am putut sa ies arata ca justitia mai are o sansa. Le multumesc celor care m-au sustinut, in special presedintelui Traian Basescu, care a crezut in mine

Faptul ca eu, Elena Udrea am putut sa ies astazi pe aceasta poarta arata ca justitia mai are o sansa, ca exista oameni profesionisti si curajosi, ca justitia mai poate sa fie dreapta, a declarat astazi fostul ministru la iesirea din penitenciarul de la Targsor, multumind celor care au sustinut-o, in special presedintelui Traian Basescu. continuă pe Hotnews

Elena Udrea, eliberata din Penitenciarul Targsor si plasata in arest la domiciliu. Marius Striblea: S-a facut dreptate, i s-a dat dreptul sa se apere (VIDEO)

Judecatorii iCCJ au admis contestatia Elenei Udrea. Aceasta va fi eliberata din arestul preventiv si va fi plasata in arest la domiciliu. Decizia judecatorilor este definitiva. Aceeasi decizie a fost luata si .

Elena Udrea, la iesirea din penitenciarul Targsor: Raman in politica, justitia nu trebuie sa insemne razbunare. ii multumesc lui Traian Basescu pentru ca a continuat sa creada in mine

Elena Udrea a parasit, joi, penitenciarul Targsor, in jurul orei 14:00, spunand ca justitia mai are o sansa, avand in vedere ca azi a iesit din arest. Pentru ca eu am putut sa ies azi, avand in vedere.

Elena Udrea, eliberata din penitenciar

Fostul ministru Elena Udrea va fi eliberata joi din Penitenciarul Targsor si plasata in arest la domiciliu, dupa ce instanta suprema a decis definitiv, joi, inlocuirea masurii arestului preventiv, in dosarul Gala Bute.

UPDATE: Elena Udrea, speriata din cauza unei scrisori, vrea sa fie eliberata

Elena Udrea a fost dusa de la Penitenciarul Targsor la instanta suprema, care va judeca o contestatie a acesteia la decizia de prelungire a arestului preventiv, avocatul fostului ministru spunand ca aceasta este ingrijorata din cauza scrisorii de amenintare primite in penitenciar.

Elena Udrea, ELIBERATA din arestul preventiv. Decizia este DEFINITIVA. Udrea i-a multumit lui Basescu ca a crezut in ea

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, joi, contestatia formulata de avocatii Elenei Udrea cu privire la inlocuirea masurii arestului preventiv cu control judiciar sau arest la domiciliu.

Elena Udrea afla joi daca va fi eliberata din Penitenciarul Targsor

Elena Udrea afla joi daca va fi cercetata in continuare in spatele gratiilor de la Penitenciarul Targsor. Asta, dupa ce magistratii Curtii Supreme au amanat pentru astazi luarea unei decizii in privinta contestatiei formulate marti de fostul ministru impotriva solutiei prin care i-a fost prelungit mandatul de arestare preventiva in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea, la iesirea din penitenciar: Multumesc celor care au avut incredere in mine

Elena Udrea a declarat, la iesirea din Penitenciarul Targsor, ca faptul ca a putut iesi astazi din inchisoare arata ca justitia are o sansa, ca exista profesionisti, oameni curajosi care pot face ca justitia sa fie dreapta, ea multumindu-le celor care.

FOTO. Cum arata Elena Udrea dupa trei luni de detentie

Deputata Elena Undrea a iesit coafata din penitenciarul Targsor, joi, dupa ce a fost eliberata din arestul preventiv in care se afla din data de 25 februarie. La poarta penitenciarului, imbracata un sacou negru si o bluza alba, deputata a fost intampinata de mama ei, care i-a adus un buchet de flori galbene.

Ruxandra Dragomir: Am vazut-o pe Elena Udrea la fel de puternica. A primit multe scrisori de la familiile unor detinuti care spera va putea face mai multe in ceea ce priveste arestul preventiv (VIDEO)

Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, a declarat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV ca la iesirea din Penitenciarul Targsor a vazut-o pe aceasta la fel.

Ruxandra Dragomir: Am vazut-o pe Elena Udrea la fel de puternica. A primit multe scrisori de la familiile unor detinuti care spera ca ea va putea face mai multe in ceea ce priveste arestul preventiv (VIDEO)

Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, a declarat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV ca la iesirea din Penitenciarul Targsor a vazut-o pe aceasta la fel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )