Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Elena Udrea, la marsul de protest al PMP: Ponta este premierul zero. Il descopar eu, e agentul 000

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Elena Udrea, la marsul de protest al PMP: Ponta este premierul zero. Il descopar eu, e agentul 000

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, le-a spus, duminica, participantilor la marsul si mitingul din Piata Victoriei cu prilejul lansarii candidaturii sale, ca Victor Ponta este premierul zero, ea adaugand: Haideti sa va spun: il descopar eu, Victor Ponta este agentul 000. continuă pe Hotnews

Udrea, in Piata Victoriei: Ponta este agentul zero, zero, zero!

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, le-a spus, duminica, participantilor la marsul si mitingul din Piata Victoriei cu prilejul lansarii candidaturii sale, ca Victor Ponta este premierul zero, ea adaugand: Haideti.

VIDEO Elena Udrea: in cazul Turcescu, vedem ce ar putea insemna ca un candidat sa fie ofiter acoperit

Presedintele PMP Elena Udrea, candidata partidului la alegerile prezidentiale, discuta cu jurnalistul Dan Marinescu, in direct la Adevarul Live de la ora 12. 00, despre debutul campaniei electorale si despre strategia sa pentru alegerile din noiembrie.

VIDEO Elena Udrea: Toti candidatii sa dea declaratie pe proprie raspundere ca nu au fost ofiteri acoperiti

Presedintele PMP Elena Udrea, candidata partidului la alegerile prezidentiale, a dicutat cu jurnalistul Dan Marinescu, la Adevarul Live, despre debutul campaniei electorale si despre strategia sa pentru alegerile din noiembrie.

FOTO. 10.000 de oameni in strada, la marsul de protest al PMP la adresa Guvernului. Udrea: Ponta este agentul zero, zero, zero

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, le-a spus, duminica, participantilor la marsul si mitingul din Piata Victoriei cu prilejul lansarii candidaturii sale, ca Victor Ponta este premierul zero, ea adaugand: Haideti sa va spun: il descopar eu, Victor Ponta este agentul 000, potrivit Mediafax.

Elena Udrea si-a lansat candidatura la prezidentiale, in fata a 10.000 de oameni: Ponta este premierul zero, il descopar eu - e agentul 000 (VIDEO)

Prezidentiabilul PMP Elena Udrea si-a lansat, duminica, candidatura pentruCotroceni, printr-un mars impotriva guvernarii proaste a lui Victor Ponta, acuzand ca acest Guvern incompetent nici nu a.

Elena Udrea crede ca Tariceanu nu va aduna suficienta sustinere in primul tur pentru a-l ajuta pe Ponta in turul doi (VIDEO)

Prezidentialul PMP Elena Udrea a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania, difuzata de B1 TV, ca Victor Ponta se bazeaza pe voturile electoratului lui Calin Popescu Tariceanu in.

Elena Udrea: Nu fac lansare care sa semene cu a lui Ponta, facem mars antiguvernare si dam abecedare

Candidatul PMP la Presedintie, Elena Udrea, a declarat ca nu vrea ca lansarea candidaturii ei sa semene cu cea a lui Victor Ponta. Astfel, a decis sa organizeze, duminica, a unui mars impotriva proastei.

Elena Udrea: Campania prezidentiala se va racorda la relatia lui Melescanu cu candidatul care a fost ofiter acoperit (VIDEO)

Candidatul PMP la prezidentiale Elena Udrea a declarat vineri ca parcursul campaniei prezidentiale va depinde mult de relatia pe care o va avea fostul sef SIETeodor Melescanu cu ceilalti concurenti.

Elena Udrea, despre prezidentiabilul Iohannis: M-am mirat ca ACL a ales sa mearga cu un candidat care urma sa fie judecat pentru incompatibilitate (VIDEO)

Prezidentiabilul PMP Elena Udrea a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Buna Seara,Romania, difuzata de B1 TV, ca a fost surprinsa ca ACL a ales sa mearga la alegerile prezidentiale cu un.

LIVE VIDEO Ponta are in CV glume proaste si hotii! Elena Udrea isi lanseaza candidatura la Presedintie cu un mars anti-Ponta

Elena Udrea isi lanseaza, astazi, candidatura la alegerile prezidentiale din 2014, intr-un mod inedit: incepand cu ora 11. 00, va fi organizat un mars de la Sala Palatului si pana la Piata Victoriei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )