Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Euro NCAP, cu lupa asupra cvadriciclurilor. Renault Twizy Z.E. are 6 din 16 puncte

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Euro NCAP, cu lupa asupra cvadriciclurilor. Renault Twizy Z.E. are 6 din 16 puncte

Euro NCAP, organizatie europeana independenta de testare a sigurantei autovehiculelor, a luat in vizor cvadriciclurile, acele masini care au un grad mai redus de performanta, confort si siguranta fata de automobile. Electricul Renault Twizy Z. a obtinut 6 puncte din 16 la impactul frontal si 7 puncte din 16 la impactul lateral. continuă pe Hotnews

Renault Twizy Z.E. e disponibil in Romania de la 7.000 euro cu TVA

Autovehiculul electric Renault Twizy Z. e disponibil si in Romania incepad de luni, 2 iunie, avand un pret de pornire de 7. 000 euro cu TVA 5. 645 euro fara TVA), suma la care se adauga chiria lunara pentru baterie, care nu este inclusa in pretul micului cvadriciclu cu doua locuri, a anuntat Renault Romania.

Renault Twizy este disponibil in Romania. Pretul sare de 7.000 euro

Renault Twizy, model 100% electric cu doua locuri, este disponibil in Romania la pretul de 7. 000 euro cu TVA, plus chiria lunara a bateriei.

Renault Twizy este disponibil in Romania

Astazi, 2 iunie 2014, este lansat oficial in Romania noul autovehicul Renault Twizy, un simbol al revolutiei in mobilitatea urbana. Masina beneficiaza de un design inovator si un concept ecologic 100% electric) si este disponibil pentru clientii din Romania la pretul de 7. 000 Euro TVA inclus, plus chiria lunara a bateriei.

Renault Twizy, cvadriciclul francez 100% electric, este disponibil in Romania

Twizy, un concept de automobil electric menit sa transforme aglomerarile urbane intr-un mediu mai putin poluant, este acum disponibil si in tara noastra. Pretul pentru micul cvadriciclu electric este de 7. 000 euro cu TVA inclus, plus chiria lunara pentru acumulatorii in uz.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )