Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO Europa League: Astra - Austria Viena 2-3/ Debut cu stangul pentru campioana Romaniei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Europa League: Astra - Austria Viena 2-3/ Debut cu stangul pentru campioana Romaniei

Astra, campioana Romaniei, a fost invinsa de Austria Viena, scor 3-2, la primul meci din grupele Europa League. Holzhauser a inscris primul gol al partidei de pe Arena Nationala, dupa ce a transformat o lovitura de la 11 metri. Alibec a egalat trei minute mai tarziu, insa Friesenbichler 33') a adus-o pe Austria Viena in avantaj inainte de pauza. In repriza secunda, Grunwald 58') l-a invins pe Lung Jr. cu o executie superba din lovitura libera, iar Sapunaru a stabilit scorul final in minutul 74. continuă pe Hotnews

Europa League: Astra vs Austria Viena, Osmanlispor vs Steaua (Programul complet al serii)

Primele dueluri din grupele noului sezon al Europa League se vor disputa joi, competitie in care Romania este reprezentata de doua echipe. Astra, campioana Romaniei, va primi vizita formatiei Austria Viena, meciul urmand sa se dispute pe Arena Nationala, de la ora 20:00. Steaua isi va incepe aventura europeana pe terenul celor de la Osmanlispor, echipa debutanta in cupele europene. Partida va incepe la ora 22:05 si va fi transmisa in direct la Pro Tv si Dolce Sport si Live Text pe HotNews. ro.

Europa League: Astra Giurgiu a pierdut acasa in fata echipei Austria Viena, cu scorul de 3-2

Astra Giurgiu a fost invinsa de Austria Viena cu scorul de 3-2 2-1), joi seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, in prima etapa a Grupei E a Europa League la fotbal. intr-o atmosfera.

Europa League: Astra Giurgiu, invinsa la Bucuresti de Austria Viena cu 3-2

Astra Giurgiu a fost invinsa de Austria Viena cu scorul de 3-2 2-1), joi seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, in prima etapa a Grupei E a Europa League la fotbal, potrivit Agerpres.

VIDEO Europa League: Feyenoord - Manchester United 1-0/ Mourinho: Este o infrangere nemeritata

Dupa ce a fost invins in Premier League de echipa lui Pep Guardiola, Manchester City, Jose Mourinho a pierdut primul duel din cupele europene pe banca lui Manchester United. Diavolii au fost invinsi cu 1-0 de Feyenoord, in prima etapa a Grupei A din Europa League. Unicul gol al partidei a fost inscris de Tonny Vilhena 79'), din pasa lui Nicolai Jorgensen. Mourinho a acuzat arbitrajul, precizand ca a fost un off-side flagrant la golul lor.

VIDEO Europa League: Inter - Hapoel Beer-Sheva 0-2/ Inter, scor rusinos la primul meci din grupe

Hapoel Beer-Sheva a furnizat una dintre cele mai mari surprize ale primei runde din grupele Europa League, dupa ce a invins-o, in deplasare, pe Inter Milano, scor 2-0. Golurile victoriei au fost marcate de Vitor 50') si Buzaglo 69'). Romanul Ovidiu Hoban, jucator al formatiei israeliene, a fost in tergralist in partida de pe stadionul Giuseppe Meazza.

VIDEO Europa League: Maccabi Tel-Aviv - Zenit 3-4/ Revenire incredibila pentru echipa lui Mircea Lucescu dupa ce a fost condusa cu 3-0

Zenit Sankt Petersburg, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a revenit spectaculos in primul meci din grupele Europa League, dupa ce a fost condusa cu 3-0 pana in minutul 77 de Maccabi Tel-Aviv. Rusii au intors incredibil scorul si au castigat cu 4-3, golul victoriei fiind inscris in prelungiri de Djordjevic.

VIDEO Europa League: Osmanlispor - Steaua 2-0/ Steaua, fara replica in fata turcilor

Steaua a debutat cu o infrangere in noul sezon al Europa League, fiind invinsa de Osmanlispor, echipa debutanta in cupele europene, scor 2-0. Enache a fost eliminat in finalul primei reprize, iar turcii s-au distrat cu echipa lui Laurentiu Reghecampf in a doua parte a meciului. Primul gol al partidei de la Ankara a fost semnat de Diabate 65'), dupa ce a transformat o lovitura de la 11 metri. Umar a stabilit scorul final in minutul 74.

Astra Giurgiu invinsa de Austria Viena in grupele Europa League

Debut cu stangul pentru Astra Giurgiu in faza grupelor Europa League, campioana Romaniei fiind invinsa joi seara pe Arena Nationala de Austria Viena, cu 3-2.

LIVE Europa League: Osmanlispor-Steaua 2-0. Enache eliminat in finalul primei reprize pentru o prostie

Urmariti in aceasta seara live text pe onlinesport. ro meciurile echipelor din Romania in prima etapa din faza grupelor Europa League: Astra Giurgiu-Austria Viena 20:00) si Osmanlispor-Steaua 22:05).

MINUT cu MINUT Europa League: Osmanlispor-Steaua 2-0. Enache eliminat in finalul primei reprize pentru o prostie

Ati urmarit joi seara live text pe onlinesport. ro meciurile echipelor din Romania in prima etapa din faza grupelor Europa League: Astra Giurgiu-Austria Viena2-3si Osmanlispor-Steaua2-0.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )