Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO Eurovision 2013: Cezar Ouatu este in finala

Hotnews Hotnews,
VIDEO Eurovision 2013: Cezar Ouatu este in finala

Cezar Ouatu, reprezentatul Romaniei la Eurovision, a avut o prestatie buna in cea de-a doua semifinala si a obtinut calificarea in finala de la Malmo in ciuda faptului ca a avut probleme evidente cu casca. Ouatu a fost anuntat al patrulea. S-au mai calificat pentru finala: Ungaria, Azerbaidjan, Georgia, Norvegia, Islanda, Armenia, Finalanda, Malta si Grecia. La finalul reprezentatiei lui Cezar Ouatu prezentatoare a spus glumind: Every successful man has a woman under his skirt :), cu referire evidenta la tinuta afisata de artistul roman. continuă pe Hotnews

Eurovision 2013: Cezar Ouatu este in finala

Cezar Ouatu, reprezentatul Romaniei la Eurovision, a avut o prestatie buna in cea de-a doua semifinala si a obtinut calificarea in finala de la Malmo in ciuda faptului ca a avut probleme evidente cu casca. Ouatu a fost anuntat al patrulea. S-au mai calificat pentru finala: Ungaria, Azerbaidjan, Georgia, Norvegia, Islanda, Armenia, Finalanda, Malta si Grecia. La finalul reprezentatiei lui Cezar Ouatu prezentatoare a spus glumind: Every successful man has a woman under his skirt :), cu referire evidenta la tinuta afisata de artistul roman.

Eurovision 2013: Cezar Ouatu s-a CALIFICAT in FINALA. Romania printre tarile finaliste.

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2013, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, joi seara, de cea de-a doua semifinala care s-a desfasurat pe scena Malmo Arena Suedia). Au fost primite voturile. Sunt anuntate tarile care intra in finala. Finalisti: 1. Ungaria 2. Azerbajan 3. Georgia 4. Romania 5. Norvergia 6. Islanda 7. Armenia 8. Finlanda 9. Malta 10. Grecia _ _ _ _ UPDATE. In cateva .

Eurovision 2013: Cezar Ouatu s-a CALIFICAT in FINALA. Romania, printre tarile finaliste.

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2013, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, joi seara, de cea de-a doua semifinala care s-a desfasurat pe scena Malmo Arena Suedia). Au fost primite voturile. Sunt anuntate tarile care intra in finala. Finalisti: 1. Ungaria 2. Azerbajan 3. Georgia 4. Romania 5. Norvergia 6. Islanda 7. Armenia 8. Finlanda 9. Malta 10. Grecia _ _ _ _ UPDATE. In cateva .

LIVE TEXT Eurovision 2013: Cezar Ouatu a incheiat a doua semifinala Eurovision. Asteptam rezultatele

Joi, 16 mai. Ziua semifinalei Eurovision la care participa Romania a sosit. Repetitii, concentrare, determinare - toate isi au finalitatea in cele trei minute in care Cezar se va afla e scena de la Malmo Arena, in fata celor peste 10. 000 de spectatori, dar si a celor peste 100. 000 de telespectatori din 44 de tari, care vor urmari live evenimentul. In 15 mai, Cezar a avut doua repetitii cu costume, cea de-a doua fiind luata in considerare pentru votul juriului international de specialitate. UPDATE 23:16 Cezar Ouatu si-a incheiat reprezentatia. Urmeaza votul. UPDATE 22:00 Incepe a doua semifinala Eurovision. Cezar Ouatu va intra al 17-lea in concursvezi semifinala live pe TVR1.

Eurovision 2013 Cezar: Fiecare este liber sa aiba propria viziune fata de ceea ce exprima show-ul meu

Unul dintre cele mai controversate personaje ale editiei din acest an, Cezar, reprezentantul Romaniei la Eurovision, a fost luni invitatul criticului de teatru Rick Jacobs la un talk-show in EuroFan Cafe, unul dintre locurile de intalnire preferate ale iubitorilor acestui eveniment.

Eurovision 2013: Cezar Ouatu s-a calificat in finala

Asa cum a prezis inca de la plecarea din tara, Cezar the Voice s-a calificat in finala Eurovision 2013 ce va avea loc pe 18 mai la Malmo in Suedia. Contratenorul de 33 de ani din Ploiesti se va lupta cu artisti din alte 25 de tari.

VIDEO Eurovision 2013: Vangelis il sustine pe Cezar The Voice

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, a starnit numeroase controverse cu piesa din concurs, Its My Life. Cu toate aceastea, numerosi artisti de talie internationala au ales sa-si arate sprijinul fata de contratenorul roman. Recent, Cezar The Voice a castigat admiratia marelui Vangelis, o legenda vie a muzicii electronice.

LIVE TEXT Eurovision 2013: Cezar intra ultimul (pozitia 17) in concurs pe scena de la Malmo

Joi, 16 mai. Ziua semifinalei Eurovision la care participa Romania a sosit. Repetitii, concentrare, determinare - toate isi au finalitatea in cele trei minute in care Cezar se va afla e scena de la Malmo Arena, in fata celor peste 10. 000 de spectatori, dar si a celor peste 100. 000 de telespectatori din 44 de tari, care vor urmari live evenimentul. In 15 mai, Cezar a avut doua repetitii cu costume, cea de-a doua fiind luata in considerare pentru votul juriului international de specialitate. UPDATE 22:00 Incepe a doua semifinala Eurovision. Cezar Ouatu va intra al 17-lea in concurs22:20 Intra in concurs Finlanda pozitia 5).

Cezar Ouatu este optimist: Vreau sa impresionez in primele zece secunde! Ma vad in finala!

Cezar Ouatu ignora criticile celor din jur si marturiseste ca abia asteapta sa evolueze in semifinala din aceasta seara si sa se califice in finala de sambata. Vreau sa impresionez in primele zece secunde! Ma vad in primii cinci finalisti!, a marturisit el. Continue reading .

Eurovision 2013: Cezar, invitat la un talk-show in EuroFan Cafe

Devenit unul dintre cele mai controversate personaje ale Eurovisionului din acest an, Cezar a fost, luni, invitatul criticului de teatru Rick Jacobs la un talk-show in EuroFan Cafe, unul dintre locurile de intalnire preferate ale iubitorilor acestui eveniment. Timp de o ora, Cezar a raspuns intrebarilor moderatorului, referitoare la cariera sa de contratenor, la viata lui si la modul in care decide sa o traiasca, la convingerile si sentimentele sale. De asemenea, discutia a vizat piesa pe care Cezar o interpreteaza pentru Romania la Eurovision 2013, It's My Life, show-ul pe care artistul il va prezenta pe scena de la Malmo si proiectele sale de viitor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )