Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO! Evgeni Plushenko, nerabdator sa patineze pentru publicul roman la Kings On Ice Olympic Gala!

ADPM ADPM,
VIDEO! Evgeni Plushenko, nerabdator sa patineze pentru publicul roman la Kings On Ice Olympic Gala!

Evgeni Plushenko, cel mai premiat si iubit patinator al tuturor timpurilor, revine pe 7 octombrie la Sala Polivalenta dinBucuresti, cu cel mai impresionant program al sau, intr-un show mai stralucitor ca niciodata: Kings On Ice Olympic Gala!. continuă pe ADPM

VIDEO Evgeni Plushenko, nerabdator sa patineze pentru publicul roman la Kings On Ice Olympic Gala

Evgeni Plushenko, cel mai premiat si iubit patinator al tuturor timpurilor, revine pe 7 octombrie la Sala Polivalenta din Bucuresti, cu cel mai impresionant program al sau, intr-un show mai stralucitor ca niciodata: Kings On Ice Olympic Gala! Regele ghetii a declarat ca este nerabdator sa ajunga la Bucuresti si sa se reintalneasca cu publicul sau numarul 1 pe care il iubeste enorm.

VIDEO Cum poti utiliza dronele pentru a face arta

Cirque du Soleil, ETH Zurich si Verity Studios au colaborat pentru a crea un video artistic, in care s-au ajutat de drone pentru a crea imagini uimitoare, demonstrand astfel modalitatile in care poate fi utilizata tehnologia in curs de dezvoltare. La video s-a lucrat timp de trei zile si pentru realizarea lui s-a utilizat un sistem de captare a miscarii, o retea de comunicare wireless si alogritmi sofisticati personalizati de software pentru estimare si control, noteaza Gizmag. com.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )