Libnet.ro
UNICEF

08:15

VIDEO Excursii gratuite de aproximativ 8 milioane de lei pentru pensionari si copii, oferite de Primaria Sectorului 1 in ultimul an

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Excursii gratuite de aproximativ 8 milioane de lei pentru pensionari si copii, oferite de Primaria Sectorului 1 in ultimul an

Primaria Sectorului 1, prin Centrul Cultural, a oferit in ultimul an excursii gratuite de aproximativ 8 milioane de lei copiilor si pensionarilor din sector. Pentru copii au fost organizate excursii de doua zile pe Valea Prahovei, Brasov, Bran- Moeciu, excursii de 3 zile in Delta Dunarii, Arges si excursii de o zi la parcuri de distractii de langa Bucuresti. Pentru pensionari s-au facut excursii de o zi la manastiri si la Sinaia. Banii au ajuns catre mai multe firme, printre care Treasure Island si Fiducia Agenzia. Societatea Trasure Island a devenit cunoscuta dupa ce a incheiat un contract de 200. 000 de euro cu STB pentru o campanie de publicitate in care mai multi bloggeri spuneau cat de bine este sa circuli cu transportul public din Bucuresti. continuă pe Hotnews

Ministerul Economiei vrea sa dea ajutoare de stat de 126 milioane lei pentru inchiderea minelor

Ministerul Economiei vrea sa majoreze la 67,37 milioane lei ajutorul de stat pentru inchiderea minel.

Excursii gratis de 8 milioane de lei pentru pensionarii din S1

Primaria Sectorului 1, prin Centrul Cultural, a oferit in ultimul an excursii gratuite de aproximativ 8 milioane de lei copiilor si pensionarilor din sector. Pentru copii au fost organizate excursii de doua zile pe Valea Prahovei, Brasov, Bran-Moeciu,.

Veste proasta pentru pensionari. Comisia Europeana a facut anuntul despre majorarea pensiilor in Romania

Comisia Europeana a facut anuntul mult asteptat de pensionari. Din pacate, noua Lege a pensiilor constituie un risc semnificativ vizavi de majorarea pensiilor. Iata ce arata raportul Comisiei! Comisia Europeana, anunt despre majorarea pensiilor Noua Lege a pensiilor este un risc pentru deficitul public din anul 2020, dar si pentru cel din anii urmatori, daca .

DE LA O PIERDERE DE 19,86 MILIOANE LEI Patria Bank - profit net de 5,83 milioane lei, in primele noua luni

Patria Bank a realizat un profit net de 5,83 milioane lei in primele noua luni ale acestui an, de la o pierdere neta de 19,86 milioane lei in perioada similara a anului trecut, arata un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Patria Bank a realizat un profit net de 5,83 milioane lei in T3

Patria Bank a realizat un profit net de 5,83 milioane lei in primele noua luni ale acestui an, de la o pierdere neta de 19,86 milioane lei in perioada similara a anului trecut, arata un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

CATALIN DRULA: Cheltuielile USR pentru campania electorala au fost de 4,5 milioane lei

USR a cheltuit in campania electorala pentru alegerile prezidentiale aproximativ 4,5 milioane de lei, majoritatea provenind din imprumuturi, donatii, cotizatii, a declarat, miercuri, deputatul Catalin Drula, seful campaniei candidatului Aliantei USR PLUS, Dan Barna, transmite Agerpres.

Cinci ani de procese dupa ce o femeie si-a pierdut o mana din cauza lipsei semnalizarii pe calea ferata. Amenda penala redusa de la 1,2 milioane de lei la 75.000 de lei pentru CFR SA

Dupa cinci ani de procese in cazul unei femei care si-a pierdut bratul stang in urma unui accident de tren care a avut loc in 2014, din cauza lipsei indicatoarelor, instanta a pronuntat o decizie definitiva. Mai exact, amenda penala pentru CFR SA, stabilita de prima instanta la 1,2 milioane de lei 261. 000 de euro), a fost redusa la doar 75. 000 de lei, adica mai putin de 16. 000 de euro.

BVB Rulaj de 36,4 milioane lei, sub media zilnica a anului

Crestere de 0,59% pentru BET-FI Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti BVB) inregistrata in cea de-a doua zi de tranzactionare a saptamanii s-a situat la 36,36 milioane de lei, sub media zilnica a anului curent de circa 39,19 milioane de lei, intr-o sedinta in care cosurile de actiuni au cunoscut oscilatii marginale ale cotatiilor.

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE LUNI MFP a atras, ieri, 75 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, ieri, 75 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de luni, cand a imprumutat 858 de milioane de lei, la o dobanda de 4,09% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 55 de luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

IN PRIMELE NOUA LUNI DIN AN, Grupul Electrica a inregistrat un profit net consolidat de 161 milioane lei

Grupul Electrica a inregistrat, in primele noua luni ale acestui an, un profit net consolidat de 161 milioane de lei, acoperind pierderea din trimes and 172;trul intai, in suma de 41 milioane de lei, printr-un profit net inregistrat in trimestrele doi si trei de 202 milioane de lei, arata un comunicat transmis, vineri, de catre grupul Electrica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )