Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Explozie intr-un magazin din Chisinau. Doua persoane au murit

Adevărul Adevărul,
VIDEO Explozie intr-un magazin din Chisinau. Doua persoane au murit

O explozie s-a produs marti, 20 martie, intr-un magazin alimentar de la intersectia strazilor Armeneasca si Mateevici din Chisinau. in consecinta, doua persoane au murit, iar una a fost ranita transmite IPN. continuă pe Adevărul

Explozie intr-un magazin din Chisinau. O grenada... (VIDEO)

UPDATE: Bilantul tragediei a ajuns la doi morti si doi raniti. O a treia persoana, ranita in deflagratie, a solicitat ambulanta la domiciliu. Doua persoane au murit si una a fost ranita .

Focuri de arma in Marea Britanie. Doua persoane, printre care o femeie insarcinata, au fost impuscate

Un barbat a fost arestat dupa ce a impuscat doua persoane, printre care o femeie insarcinata. Incidentul a avut loc in Sussex, Marea Britanie. Paramedicii au ajuns imediat la fata locului pentru a.

Atac cu arma alba in Capitala. Un barbat a ajuns la spital dupa ce s-a certat cu un altul intr-un autobuz. Politia cauta doua persoane implicate in incident

Un barbat a ajuns la spital, sambata, dupa ce a fost taiat la o mana cu o arma alba de catre un alt barbat cu care se certase intr-un autobuz al liniei 178 din Capitala, incidentul avand loc la coborarea din mijlocul de transport, in statie. Agresorul si un alt barbat implicat si el in scandal sunt cautati de catre politisti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )