Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Fara precedent: Guvernul a decis sa-si angajeze raspunderea pe Legea Bugetului in Parlament

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Fara precedent: Guvernul a decis sa-si angajeze raspunderea pe Legea Bugetului in Parlament

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Executivul isi va angaja raspunderea pe Legea Bugetului, fapt fara precedent. Ludovic Orban a explicat ca este foarte dificil ca printr-o dezbatere normala in Parlament, legea bugetului sa fie adoptata pana la finalul anului, asa cum a programat Guvernul. Chiar daca isi angajeaza Guvernul raspunderea, parlamentarii vor avea ocazia sa prezinte amendamente. De asemenea, Guvernul a decis sa-si asume raspunderea si pe o lege prin care sa fie eliminate prevederile nocive din OUG 1142018. continuă pe Hotnews

Surse: Fara precedent. Guvernul Orban sfideaza Parlamentul. Bugetul pe 2020, adoptat prin angajarea raspunderii

Guvernul Orban vrea sa-si angajeze raspunderea si pentru Legea bugetului de stat pe 2020, ceea ce inseamna ca va ocoli calea dezbaterii si a votului din Parlament, potrivit unor surse politice.

Orban: Guvernul este hotarat sa-si angajeze raspunderea pentru corectarea tuturor dezechilibrelor create de politica iresponsabila a PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca Guvernul a hotarat sa isi asume raspunderea inParlamentpentru bugetul de stat pe anul 2020. Orban a precizat insa ca este putin probabil.

Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul din 2020

Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul pentru 2020, intentionand sa vina in parlament pe 23 de.

Fifor, avertisment dur dupa ce Guvernul si-a angajat raspunderea pe Buget

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor a criticat decizia Guvernului Orban de a-si asuma raspunderea pe Legea bugetului de stat pe 2020.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )