Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Femeia jandarm, lovita n timpul protestelor, a fost externata. A folosit iesirea din spate, plecnd n fuga, si nu a dat declaratii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Femeia jandarm, lovita n timpul protestelor, a fost externata. A folosit iesirea din spate, plecnd n fuga, si nu a dat declaratii

Femeia jandarm care a fost lovita de mai multi protestatari la mitingul din 10 august a fost externata, marti, de catre medicii Spitalului Floreasca, ea folosind iesirea din spate, fara a da declaratii jurnalistilor prezenti la unitatea spitaliceasca, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO Femeia jandarm, lovita n timpul protestelor, a fost externata. A folosit iesirea din spate si nu a dat declaratii

Femeia jandarm care a fost lovita de mai multi protestatari la mitingul din 10 august a fost externata, marti, de catre medicii Spitalului Floreasca, ea folosind iesirea din spate, fara a da declaratii jurnalistilor prezenti la unitatea spitaliceasca, relateaza Mediafax.

Primele imagini cu femeia jandarm, dupa ce a fost externata - VIDEO

Update:Femeia jandarmbatuta la protestele din Piata Victoriei a fost externata. Stefania, in varsta de 23 de ani, aparasit spitalul pe o iesire aflata in renovare, cu o masina civila.

Femeia jandarm lovita in Piata Victoriei va fi externata

Femeia jandarm care a fost lovita la protestul de vineri din Piata Victoriei si un alt jandarm vor fi externati marti de la Spitalul de Urgenta Floreasca, a declarat purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Bogdan Oprita, potrivit Agerpres.

Femeia jandarm lovita in Piata Victoriei va fi externata

Femeia jandarm care a fost lovita la mitingul care a avut loc vineri in Piata Victoriei si un alt jandarm vor fi externati marti de la Spitalul de Urgenta Floreasca, a declarat pentru AGERPRES purtatorul de.

Jandarmerita agresata de huligani in timpul protestelor diasporei va fi externata

Femeia jandarm agresata la mitingul care a avut loc vineri in Piata Victoriei si un alt jandarm vor fi externati marti de la Spitalul de Urgenta Floreasca. Amandoi vor pleca astazi. S-au facut investigatii si sunt bine, o sa plece astazi, a anuntat purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Bogdan Oprita.

Situatie grava pentru femeia jandarm lovita in Piata Victoriei: Este suspecta de fractura la coloana cervicala!

Medicii sustin ca in cazul femeii jandarm care a fost lovita cu brutalitate de protestatari in Piata Victoriei exista suspiciunea ca ar avea fractura la coloana cervicala. Jandarmii care au fost loviti.

Jandarmerita agresata de huligani in timpul protestelor diasporei a fost externata

Femeia jandarm agresata la mitingul care a avut loc vineri in Piata Victoriei si un alt jandarm au fost externati marti de la Spitalul de Urgenta Floreasca. Amandoi vor pleca astazi. S-au facut investigatii si sunt bine, o sa plece astazi, a anuntat purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Bogdan Oprita.

Femeia-jandarm, lovita la proteste, va fi externata azi. Medic: Analizele au iesit bine

Femeia jandarm care a fost lovita de mai multi protestatari la mitingul din 10 august va fi externata marti, deoarece analizele efectuate cu o zi in urma arata ca nu are probleme deosebite, au precizat, pentru Mediafax, reprezentantii Spitalului Floreasca. Va fi externat si colegul ei.

Femeia jandarm agresata in Piata Victoriei a fost externata

Femeia jandarm agresata vineri seara in Piata Victoriei a parasit astazi Spitalul de Urgenta Floreasca.

Ministrul Sanatatii: Femeia-jandarm, lovita de huligani, este foarte bine. Nu are fractura de coloana cervicala

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat sambata ca femeia-jandarm care a fost lovita de protestatari este foarte bine, si nu a avut coloana fracturata asa cum Jandarmeria a anuntat vineri noapte ca exista aceasta suspiciune.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )