Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO Festivalul Anonimul incepe la Sfantu Gheorghe. Care este programul din Satul Filmului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Festivalul Anonimul incepe la Sfantu Gheorghe. Care este programul din Satul Filmului

La Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii, incepe luni, 5 august, Festivalul International de Film Independent Anonimul 5-11 august), ajuns la cea de-a 16-a editie. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, internat de urgenta. Care este acum starea lui de sanatate

Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, a fost internat de urgenta la spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Oficialul a ajuns la unitatea medicala dupa ce a acuzat dureri de nesuportat. Care este acum starea lui de sanatate? Tudorel Toader, internat de urgenta Tudorel Toader, fost ministru al Justitiei, a fost internat, in noaptea de duminica .

Anunt despre taxarea pensiilor speciale. Care este pozitia CSM in privinta acestei masuri

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, anunt despre taxarea pensiilor speciale. Care este pozitia CSM? Anunt despre taxarea pensiilor speciale. Pozitia CMS Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a informat vineri, 2 august, ca a avizat negativ prevederile ce privesc activitatea autoritatii judecatoresti din proiectul de ordonanta a Guvernului privind reglementarea unor masuri fiscal-bugetare. intr-un comunicat .

Start la Festivalul Anonimul, cu premiere si proiectii speciale

Cea de-a 16-a editie a Festivalului International de Film Independent Anonimul, care incepe astazi, 5 august, propune publicului filme in premiera in Romania, proiectii speciale, un program special dedicat regizorului Sergei Loznitsa, care va fi recompensat anul acesta cu Trofeul Anonimul pentru contributia sa la frumusetea cinematografiei universale, dezbateri, precum si o serie de concerte si DJ set-uri.

Gheorghe Dinca este in casa din Caracal. Anchetatorii au ridicat noi ramasite de oase

UPDATEAnchetatorii au ridicat noi ramasite de oase din curtea lui Gheorghe Dinca, spun surse apropiate anchetei. Suspectul este deja de cateva ore din nou in casa ororilor, de unde Alexandra a sunat.

Gheorghe Dinca este in casa din Caracal. Cercetarea a fost reluata de la zero

UPDATEAnchetatorii au reluat vineri, la o saptamana de la inceperea perchezitiilor, cercetarile la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, in prezenta acestuia. Potrivit anchetatorilor acestia au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )