Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO Festivalul de Teatru Sibiu. Regizorul Radu Afrim: Maria Tanase n-a fost o sfanta

Adevărul Adevărul,
VIDEO Festivalul de Teatru Sibiu. Regizorul Radu Afrim: Maria Tanase n-a fost o sfanta

Regizorul Radu Afrim, care a dus la Sibiu, in cadrul Festivalului International de Teatru si spectacolul Hai Iu Iu Nu Hey You You, spune ca Maria Tanase, cantareata pe care o omagiaza in acest show, a fost o femeie nonconformista, care a trait si a iubit pasional, cu patima. Artista a spus, in cantecele ei,lucrurilor pe nume, fara false pudori si prejudecati. continuă pe Adevărul

Festivalul de Teatru Sibiu. Actrita Ofelia Popii:Am doua inimi acum

Actrita-revelatie din Faust, care urmeaza sa devina mama in luna octombrie,joaca duminica ultima reprezentatie din 2014 a spectacolului regizat de Silviu Purcarete,in inchiderea Festivalului International de Teatru de la Sibiu.

Festivalul de Teatru Sibiu. Constantin Chiriac, in Oidip, spectacolul lui Silviu Purcarete: O sa va aduceti aminte de mine cand n-oi mai fi

Asta-seara va avea loc premiera spectacolului Oidip, in regia lui Silviu Purcarete, cu Constantin Chiriac in rolul principal. Productia Teatrului National din Sibiu, programata de la ora 19. 00, este o adaptare dupa Oedip la Colonos si Oedip Rege de Sofocle.

Spectacolul Calatoriile lui Gulliver, de Silviu Purcarete, poposeste in Festivalul de Teatru la Sibiu

Asta-seara de la 18. 00 se joaca Calatoriile lui Gulliver, in regia lui Silviu Purcarete, la Teatrul National Radu Stanca din Sibiu, in cadrul Festivalului International de Teatru de la Sibiu.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )