Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO Un film despre protestele din Ucraina a luat Marele Premiu la Astra Film Festival

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un film despre protestele din Ucraina a luat Marele Premiu la Astra Film Festival

Lungmetrajul Maidan, de Sergei Loznitsa, a obtinut, sambata seara, marele premiu al celei de-a XXI-a editii a Festivalului International de Cinema Astra Film Festival) de la Sibiu. continuă pe Adevărul

Cum vede BNR riscul de contagiune in criza din Ucraina: cat s-ar deprecia leul in cazul unui soc

Ce s-ar intampla cu piata financiara locala daca criza din Ucraina s-ar agrava? BNR a a realizat cateva simulari si a evaluat efectul unui soc de contagiune asupra cursului de schimb, dobanzilor si primei de risc. Aflati din calculele bancii centrale.

Criza din Ucraina a crescut traficul aerian din Romania cu pana la 30%, iar veniturile ROMATSA cu 5%

Criza din Ucraina a dus la cresterea traficului aerian cu maximum 30%, insa amplificarea activitatii nu s-a reflectat in veniturile ROMATSA,.

Directorul ROMATSA: Criza din Ucraina a crescut traficul aerian din Romania cu pana la 30%, iar veniturile ROMATSA cu 5%

Criza din Ucraina a dus la cresterea traficului aerian cu maxim 30%, in timp ce veniturile ROMATSA au avansat cu doar 5% fata de anul trecut, a declarat Fanica Carnu, directorul general adjunct ROMATSA.

Statistici sumbre in regiune: piata constructiilor din Ucraina se va prabusi in acest an. Cum sunt afectati exportatorii romani?

Piata constructiilor din Ucraina va inregistra in acest an cea mai mare scadere din ultimii ani, dupa ce in anul 2011, raporta o crestere de aproape 20%, evolutie surprinzatoare in regiune, mai ales ca piata din Romania s-a aflat in scadere din anul.

Maidanul, zona libera de neocomunism din Kiev, subiect de documentar

Lungmetrajul Maidan, de Sergei Loznitsa, a obtinut marele premiu al celei de-a XXI-a editii a Festivalului International Astra Film de la Sibiu. Filmul este un documentar despre protestele din Ucraina, lansat anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes. Bucurestenii vor putea vedea acest documentar la festivalul Les Films de Cannes a Bucarest 2430 octombrie), unde va fi prezent si regizorul ucrainean.

webRelease: MAIDAN, regia Sergei Loznitsa, a luat Marele Premiu la Astra Film Festival, 2014

Sambata, 11 octombrie 2014, in cadrul Galei de Decernare a Premiilor au fost anuntate filmele castigatoare ale celei de-a XXI-a editie a Festivalului International de Cinema de la Sibiu - Astra Film Festival. Un juriu prestigios format din profesionisti de top ai cinemaului au evaluat filmele din sectiunile competitionale: Cristi Puiu RO) Michael Stewart UK), Darya Bassel Ucraina), Sorin Botoseneanu RO), Cynthia Close USA), Nicolas Feodoroff FR), Mona Nicoara RO/USA), Diana Tabakov CZ), Eugenia Voda RO) si Yang Yonghi Japonia).

Comedy Cluj a inceput cu un film despre cautarea fericirii

Ceremonia de deschidere a Festivalului International de Film de Comedie Cluj s-a desfasurat, in seara aceasta, la Cinematograful Florin Piersic. Timp de 10 zile, festivalul pregateste publicului peste 147 de proiectii. Cinefilii au putut vedea pelicula Hector in cautarea fericirii.

Traficul aerian din Romania a crescut cu 30%, pe fondul conflictului din Ucraina

Traficului aerian din Romania a crescut cu maxim 30% pe fondul conflicului din Ucraina. Totusi, cresterea traficului aerian nu s-a reflectat si in veniturile ROMATSA, care au avansat cu doar 5% fata de anul trecut, a declarat Fanica Carnu, directorul general adjunct ROMATSA.

VIDEO. Basescu despre Lukoil: Ia plecati, baieti! Daca nu respectati legile statului. Dar sa nu credeti ca plecati cu rafinaria! Daca maine Lukoil opreste rafinaria cer Guvernului sa fie pregatit sa o preia

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, despre anuntul conducerii Lukoil ca ar putea inchide rafinaria de la Ploiesti, ca o astfel de abordare e inadmisibila. Daca maine va stabili sa nu reia productia cer guvernului sa fie pregatit sa preia rafinaria de la Ploiesti. indrazneala celor care au dat mesajul ca ne gandim pana vineri . ia plecati baieti, daca nu respectati legile statului, dar sa nu credeti ca plecati cu rafinaria, a spus presedintele.

ONU. Cel putin 3.862 de persoane au fost ucise, iar aproape 8.900 au fost ranite in conflictul din Ucraina

Un bilant al Oficiului ONU pentru Coordonarea Asistentei Umanitare, arata o realitate sumbra. Cel putin 3. 862 de persoane au fost ucise, iar aproape 8. 900 au fost ranite in conflictul separatist din estul Ucrainei, izbucnit in aprilie .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )