Libnet.ro
UNICEF

15:30

VIDEO: Filmul impuscarii copilului de 12 ani de catre politisti

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Filmul impuscarii copilului de 12 ani de catre politisti

Politia din Cleveland SUA) a facut publica o inregistrare video in care este surprins momentul impuscarii de catre un agent a copilului de 12 ani care se juca la marginea unui parc cu un pistol de plastic. continuă pe România Liberă

Baiat de 12 ani, ucis de politisti in SUA

Un baiat in varsta de 12 ani a fost ucis de politisti intr-o zona de joaca din Cleveland, in statul Ohio SUA), pentru ca tinea in mana un pistol cu bile ce semana cu o arma reala.

VIDEO Un baiat in varsta de 12 ani, inarmat cu un pistol de jucarie, a fost ucis de politisti in SUA

Un baiat in varsta de 12 ani, care avea asupra lui un pistol cu bile ce semana cu o arma reala, a fost ucis de politisti intr-o zona de joaca din Cleveland, in Ohio nordul Statelor Unite). Doi politisti au intervenit sambata dupa-amiaza intr-o zona de joaca in aer liber dupa ce au fost semnalati prin telefon in legatura cu prezenta unei persoane inarmate cu un pistol care ia la tinta trecatorii, potrivit unui comunicat difuzat sambata de divizia de politie desemnata cu anchetarea folosirii fortei letale.

SUA: Baiat de 12 ani inarmat cu pistol de jucarie, ucis de politisti in Cleveland

Un baiat de 12 ani, care avea asupra sa un pistol cu bile ce semana cu o arma reala, a fost ucis de politisti intr-o zona de joaca din Cleveland, in Ohio, relateaza AFP. Sambata dupa-amiaza, doi.

Un copil de 12 ani a fost impuscat de politistii americani, dupa ce a scos un pistol cu bile

Un baiat in varsta de 12 ani, care avea asupra lui un pistol cu bile ce semana cu o arma reala, a fost ucis de politisti intr-o zona de joaca din Cleveland, in Ohio. Doi politisti au intervenit.

Politistii americani au omorat un pusti de 12 ani. Avea in mana un pistol cu bile

Un baiat in varsta de 12 ani, care avea asupra lui un pistol cu bile ce semana cu o arma reala, a fost ucis de politisti intr-o zona de joaca din Cleveland, in Ohio nordul Statelor Unite), relateaza AFP.

Eugenie Bouchard a incetat colaborarea cu Nick Saviano, antrenorul sau de la varsta de 12 ani

Sportiva canadiana Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, a incetat colaborarea cu antrenorul Nick Saviano, alaturi de care s-a pregatit in ultimii opt ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )