Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Filmul unui regizor din Republica Moldova, candidat la OSCAR

Adevărul Adevărul,
VIDEO Filmul unui regizor din Republica Moldova, candidat la OSCAR

Un film din Republica Moldova a fost inclus in lista candidatilor pentru premiul Oscar, al Academiei americane de cinematografie:Toti copiii Domnului al regizorului Adrian Popovici. continuă pe Adevărul

Filmul unui regizor din Republica Moldova, candidat la OSCAR

Un film din Republica Moldova a fost inclus in lista candidatilor pentru premiul Oscar, al Academiei americane de cinematografie.

Un elev din Republica Moldova s-a spanzurat intr-o padure de langa Campulung Moldovenesc

Un tanar din Republica Moldova a fost gasit spanzurat intr-o padure de langa Campulung Moldovenesc. Baiatul in varsta de 15 ani era elev in clasa a noua la Colegiul National Dragos Voda din Campulung Moldovenesc.

Cartel pe piata asigurarilor auto de Carte Verde din Republica Moldova

Doua companii de asigurari din Republica Moldova au ramas fara dreptul de a emite polite de Carte Verde. Expertii spun ca s-a ajuns la o situatie cand un grup de asiguratori controleaza acest important segment de piata.

Un om de afaceri din Republica Moldova a preluat unul dintre cei mai mari producatori de vin spumant din Italia

Vasile Dragan, presedintele companiei Igristiie vina din Rusia si proprietarul unui holding agroalimentar din Moldova, va prelua vinaria Contarini din Italia.

Medicii de familie din Republica Moldova sunt nevoiti sa invete sa sofeze

Ministerul Sanatatii a emis un ordin prin care solicita institutiilor de asistenta medicala primara sa excluda din statele de personal functia de sofer, anunta e-sanatate. md.

Cutremurul de 5,5 s-a simtit si in nordul Bulgariei si in Republica Moldova

Cutremurul cu magnitudinea 5,5 grade produs duminica dimineata in zona Vrancea a fost resimtit in nordul Bulgariei si in Republica Moldova. Seismul produs in Romania a fost resimtit in mai multe r.

O angajata a unui bar din Statele Unite a primit bacsisul vietii ei

O angajata a unui bar din Statele Unite a primit bacsisul vietii ei. Mai precis 17. 000 de dolari! Un client al localului unde se pun si bilete la loterie i-a oferit tinerei un tichet inca nejucat, pe post de.

Elicopterul SMURD pentru Republica Moldova ar putea fi operational de anul viitor

Potrivit secretarului de stat al Ministerului Sanatatii din Romania, din iunie 2014 isi vor incepe activitatea si primele echipaje de paramedici din Moldova.

in opt luni in Republica Moldova au intrat peste un miliard de dolari

Cetatenii Republicii Moldova care muncesc peste hotare au trimis acasa in primele opt luni ale acestui an 1,02 miliarde de dolari, cu 8,7% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut,.

Republica Moldova a majorat cu 56% exporturile de vinuri spumante in Rusia

In primele opt luni ale acestui an exporturile de vinuri spumante din tara noastra in Federatia Rusa au crescut cu circa 56% si au ajuns la 667. 000 de litri, arata date publicate de portalul specializat ciffra. info.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )