Libnet.ro
UNICEF

16:15

VIDEO Fincantieri, cel mai mare angajator din industria constructiilor de nave din Romania

Adevărul Adevărul,
VIDEO Fincantieri, cel mai mare angajator din industria constructiilor de nave din Romania

Vard Braila si Vard Tulcea sunt doua santiere surori ale VARD subsidiara norvegiana a Grupului Fincantieri, unul dintre cei mai mari constructori de nave din lume care, in urma cu ceva ani, a ales Romania pentru planul sau de dezvoltare. continuă pe Adevărul

Cum este o calatorie in cel mai lung zbor din lume si cat te tine la bord

Zburatul cu avionul este o activitate obositoare, insa cel mai lung zbor din lume a venit cu o metoda prin care vrea sa reduca aceasta povara. Cel mai lung zbor din lume va dura 19 ore si.

Stabilitatea inseamna succes. Real Madrid, cel mai stabil club din Europa la nivelul primului 11

O statistica interesanta arata ca Real Madrid, campioana Europei in ultimii trei ani, este clubul cu cea mai mare stabilitate cand vine vorba de prezenta jucatorilor in prima garnitura.

Faze tari:Cine este romnul care se declara vampir si care a atras atentia presei internationale;Cel mai scump whiskey din lume a fost vndut pentru o suma impresionanta;Medalia unui erou de razboi, vnduta pentru acoperirea unei note de plata

Recorduri de-ti sta mintea-n loc. Printre noile intrari in prestigioasa Carte a Recordurilor putem mentiona cateva care sfideaza orice imaginatie: cel mai rapid caine pe un scuter care se. Un adolescent a resuscitat o veverita pe care o lovise cu masina. Camera de filmat montata pe uniforma unui politist din Minnesota a surprins un moment induiosator cu un tanar incercand sa resusciteze o veverita.

SIF Banat - Crisana, cel mai bun randament din BET-FI

Marcand un salt al cotatiei de 1,93%, in raport cu moneda euro, in intervalul 27 septembrie - 4 octombrie, actiunile SIF Banat - Crisana SIF1) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a inregistrat o retragere de 0,7%, in intervalul avut in vedere.

Declaratia oficiala privind cel mai mare secret fast-food. Ce-i face pe hamburgeri nemuritori

S-au facut numeroase experimente care au avut un impact urias asupra consumatorilor de produse fast food. S-au luat mai multe portii de cartofi prajiti si hamburgeri, de la mai multe restaurante, si s-au pus.

Avocatul care a scris legea petroliera a ajuns sa lucreze pentru cel mai mare fond de investitii privat din lume, direct interesat de resursele din Marea Neagra (FOTO)

Scena politica romaneasca este martora acum unui scandal urias, chiar in interiorul coalitiei guvernamentale, privind legea offshore care reglementeaza exploatarea gazelor din Marea Neagra. in acest.

Serviciul Roman de Informatii organizeaza cel mai mare exercitiu de securitate cibernetica din Romania

Serviciul Roman de Informatii organizeaza cel mai mare exercitiu de securitate cibernetica din Romania, CyDEx18, care se desfasoara la Palatul Snagov in perioada 8 - 10 octombrie 2018.

Roxana Ciuhulescu s-a maritat a doua oara: Este cel mai frumos moment din viata mea

Roxana Ciuhulescu si Silviu Bulugioiu s-au casatorit duminica, in Biserica Sfintilor din Capitala. Dar acesta nu a fost singurul motiv de sarbatoare al primei zile de duminica din luna octombrie, pentru ca.

URAGANUL APOCALIPSEI a lovit Florida: Este cel mai DEVASTATOR din ultimii 100 de ani! (VIDEO)

Autoritatile din Florida au emis un avertisment miercuri, in care au spus ca Michael, o furtuna tropicala de categoria 4 care s-a format in Golful Mexic, ar putea deveni cel mai devastator uragan din ultimii 100.

Fiu de milionar, fost sponsor al celui mai mare festival de muzica din Romania, acuzat de DIICOT ca a cumparat droguri de 40.000 de lei in ultimii 3 ani

Sorin Gadola 31 de ani), fost asociat in firma care organizeaza cel mai mare festival de muzica din tara, a fost trimis in judecata pentru detinere de droguri de risc si de mare risc pentru consum propriu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )