Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO. Firea, despre centura ocolitoare a Bucurestiului: Este inca o himera

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Firea, despre centura ocolitoare a Bucurestiului: Este inca o himera

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca centura ocolitoare a Bucurestiului este inca. continuă pe România Liberă

Veste dramatica despre tatal Madalinei Manole. Este cutremurator, medicii au facut anuntul

Batranetea si singuratatea i-au facut viata amara lui Ion Manole, tatal regretatei soliste Madalina Manole. A ramas fara fiica si fara sotie, doar cu fiul Marian, cateva poze cu nepotul Petru Junior si un sac de boli. Asupra lui s-a mai napustit un necaz: a fost infectat cu noul coronavirus. Fiul sau a venit cu .

Gabriela Firea: Vestile despre Centura Capitalei sunt foarte triste

Gabriela Firea a criticat vineri, prin intermediul unui clip video inregistrat pe o portiune a Centurii Capitalei, Guvernul si CNAIR care au inaugurat cu fast lucrarile la aceasta, dar le-au abandonat in faza incipienta. Edilul spune ca a rugat de nenumarate ori Guvernul sa transfere Centura la Primarie, dar s-a izbit de refuz.

Un grup farmaceutic britanic, despre vaccinul impotriva Covid-19: ,,inca am putea avea un vaccin pana la sfarsitul anului

Noi informatii despre vaccinul impotriva Covid-19. AstraZeneca, un grup farmaceutic britanic, spera obtinerea unui vaccin pana la sfarsitul anului. Acestia au facut o pauza a studiilor clinice ale vaccinulu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )