Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Fiul lui Traian Berbeceanu a lansat o piesa hip-hop despre momentul arestarii tatalului sau

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Fiul lui Traian Berbeceanu a lansat o piesa hip-hop despre momentul arestarii tatalului sau

Fiul lui Traian Berbeceanu, Bogdan, a lansat o piesa hip-hop numita Momente grele in care vorbeste despre experienta prin care a trecut atunci cand tatal lui a fost arestat, potrivit Mediafax. Au fost zile cumplite pentru el, a scris, pe Facebook, fostul sef al BCCO Alba. continuă pe Hotnews

Fiul lui Traian Berbeceanu a lansat melodia Momente grele: Piesa este despre episodul in care tatal sau, actual consilier al sefului MAI, era arestat preventiv (VIDEO)

Traian Berbeceanu a fost numit recent consilier al ministrului de Interne, Marcel Vela, dar aceasta nu este singura veste buna din familia sa. Fiul sau, Bogdan, a lansat piesa de hip-hop intitulata Momente.

Marcel Vela, despre noul sau consilier: Traian Berbeceanu, un specialist in destructurarea retelelor infractionale Ministrul promite o operatiune de amploare marti (VIDEO)

Traian Berbeceanu, noul sef de cabinet al ministrului de Interne, este un specialist in destructurarea retelelor infractionale, a afirmat Marcel Vela, titular portofoliului, in direct pe B1 TV. Pentru ca si.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )