Libnet.ro
UNICEF

23:45

VIDEO Flashmob cu Holograf si mai multi chitaristi in centrul Bucurestiului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Flashmob cu Holograf si mai multi chitaristi in centrul Bucurestiului

O surpriza pentru bucuresteni in acest weekend, in fata Teatrului National: o gasca de chitaristi s-a adunat intr-un flashmob, cantand piesa Vreau o minune, a trupei Holograf. Momentul culminant a fost prilejuit chiar de prezenta componentilor trupei, in frunte cu Dan Bittman, care au cantat la unison celebrul hit. continuă pe Adevărul

Ironia alegerilor din Germania: AfD, partid anti-imigratie, aduce inBundestag mai multi parlamentari cu origini in imigratie decat conservatorii lui Merkel

Formatiunea anti-imigranti Alternativa pentru Germania AfD) va avea, procentual, mai multi parlamentari ce provin din imigratie decat conservatorii Angelei Merkel, informeaza Reuters.

IBM a ajuns sa aiba in India mai multi angajati decat in SUA

IBM, una dintre cele mai mari companii americane de tehnologie a ajuns sa aiba ma multi angajati in India decat in SUA, dovada a schimbarilor pe care globalizarea le-a adus in companiile de IT, scrie The New York Times. Si alte companii americane mari de tehnologie au o prezenta puternica in India, dar niciuna precum IBM, care in ultimul deceniu si-a mutat centrul de greutate catre aceasta tara.

VIDEO Liga 1 Betano |Vezi rezumatele video ale celor mai interesante meciuri din etapa 13

Etapa a 13-a din Liga 1 Betano a fost bogata goluri, in partidele jucate in week-end. FCSB a invins Sepsi cu 4-0, iar Viitorul pe Poli Iasi cu 5-2! Iata rezumatele video, care se pot vedea imediat dupa fiecare meci publicate legalpe pagina de Facebook a Betano Romania, sponsorul campionatului de fotbal al Romaniei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )