Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO Florin Citu: incepe procedura de deficit excesiv Comisia Europeana a acceptat in totalitate un plan de reducere a deficitului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Florin Citu: incepe procedura de deficit excesiv Comisia Europeana a acceptat in totalitate un plan de reducere a deficitului

Florin Citu, ministrul interimar al Finantelor, spune ca astazi, Comisia Europeana a publicat trei documente si a anuntat ca incepe procedura de deficit excesiv pentru Romania. Citu mai spune ca a negociat cu Comisia Europeana, in ultimele trei luni, un plan care a fost acceptat. Comisia anunta ca a propus Consiliului sa initieze o procedura de deficit excesiv pentru Romania si a adoptat o recomandare adresata Consiliului de stabilire a cerintelor de ajustare. Recomandarea propusa prevede ca Romania sa urmeze o traiectorie de ajustare durabila si credibila pentru a pune capat deficitului excesiv pana in 2022, cel tarziu. continuă pe Hotnews

Florin Citu: incepe procedura de deficit excesiv pentru Romania

Comisia Europeana a facut anuntul de incepere a procedurii de deficit excesiv pentru Romania, a decl.

Procedura de deficit excesiv Ce recomandari au venit de la Bruxelles

Procedura de deficit excesiv a fost anuntata oficial de Comisia Europeana, dupa ce in urma cu aproape trei saptamani anuntase deja Romania. Au sosit, astfel, cateva recomandari pentru autoritatile romane, formulate de catre cei de la Bruxelles.

Comisia Europeana incepe procedura de deficit excesiv pentru Romania. Citu: Avem un plan de reducere sustenabil, acceptat in totalitate de Bruxelles (VIDEO)

Comisia Europeana a inceput procedura de deficit bugetar excesiv in cazul Romaniei, anunta Florin Citu, ministru interimar al Finantelor si premier desemnat, precizand totodata ca Guvernul interimar Orban .

Comisia Europeana incepe procedura de deficit excesiv pentru Romania

Comisia Europeana CE) incepe procedura de deficit excesiv pentru Romania, dar are incredere in planul de reducere a deficitul bugetar, anuntat de Guvern, a informat, miercuri, ministrul Finantelor, Florin Citu, printr-o postare pe Facebook.

Ministerul Finantelor Publice: Comisia Europeana incepe procedura de deficit excesiv pentru Romania

Comisia EuropeanaCE, n. r. ) a publicat trei documente privind declansarea procedurii de deficit excesiv la adresa Romaniei. Cele trei documente contin: opinia Comisiei privind constatarea deficitului.

Este oficial! Comisia Europeana, decizie transanta in privinta Romaniei. Citu confirma tot

Premierul desemnat Florin Citu si ministrul interimar al Finanselor Publice, a anuntat, printr-un mesaj video postat pe fcebook ca incepe procedura de deficit excesiv pentru Romania, procedura care a fost declansata de Comisia Europeana. Ce i-a zis Comisia Europeana lui Citu Citu a precizat ca negcierile au fost purtate inca din perioada in care era .

Comisia Europeana propune deschiderea unei proceduri de deficit excesiv pentru Romania

Comisia Europeana a propus, miercuri, Consiliului sa deschida o procedura de deficit excesiv in cazul tarii noastre si a adoptat o recomandare potrivit careia, Romania trebuie sa incheie aceasta situatie cel tarziu in 2022.

Cum il umileste Victor Ponta pe Florin Citu. Anuntul oficial facut de PRO Romania

Vicepresedintele Pro Romania, Adrian Dobre, a declarat ca partidul sau nu va sustine Guvernul Citu sub nicio forma. Adrian Dobre a declarat pentru Radio France International ca parlamentarii Pro Romania nu vor vota Guvernul Citu. Sigur, nu vom sustine si nu vom vota acest Guvern. Nu stiu daca acest Guvern isi doreste sa foe votat, .

Florin Citu: Romania este mai pregatita caniciodata sa faca fataprovocarilor de natura economica

Florin Citu a anuntat ca a construit un buget pentru anul 2020 care sa faca fata provocarilor pentru cresterea economica, venite atat din exteriorul tarii, cat si din interior, in contextul impactului pe care il are coronavirusul asupra economiei.

Florin Citu cere politicienilor sa inceteze cu populismul, in contextul efectelor coronavirusului asupra economiei

Premierul desemnat Florin Citu cere politicienilor sa inceteze cu populismul in contextul efectelor coronavirusului asupra economiei, avertizand ca e nevoie de prudenta in propunerea unor noi proiecte.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )