Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO Florin Citu: Vom aplica modelul italian pentru sistemul de facturare electronica ANAF va putea comunica prin SMS cu casele de marcat

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Florin Citu: Vom aplica modelul italian pentru sistemul de facturare electronica ANAF va putea comunica prin SMS cu casele de marcat

Ministrul finantelor Florin Citu a anuntat miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca sunt facute teste pentru legarea caselor de marcat de ANAF. Procedura de returnare a TVA va fi redusa si speram ca pana la 1 octombrie sa avem si sistemul de facturare electronica pus la punct, a mai afirmat Citu intr-o discutie legata de informatizarea ANAF. continuă pe Hotnews

VIDEO Florin Citu: Vom aplica modelul italian pentru sistemul de facturare electronica ANAF va putea comunica prin SMS cu casele de marcat

Ministrul finantelor Florin Citu a anuntat miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca sunt facute teste pentru legarea caselor de marcat de ANAF. Procedura de returnare a TVA va fi redusa si speram ca pana la 1 octombrie sa avem si sistemul de facturare electronica pus la punct, a mai afirmat Citu intr-o discutie legata de informatizarea ANAF.

VIDEO Florin Citu prezinta rectificarea bugetara: Economia se va contracta cu 1,9%. Deficitul urca la 6,7%

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a prezentat miercuri proiectul de rectificare bugetara, care se bazeaza pe o contractie economica de 1,9% din Produsul Intern Brut si un deficit de 6,7% din PIB. El spune ca nu va pune taxe noi in acest an.

FLORIN CITU: Nu vom creste taxe in acest an

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat astazi ca nu vor fi majorate taxe in acest an, ci din contra, va fi injectata lichiditate in sistem asa cum s-a procedat pana in prezent.

Ludovic Orban, despre amanarea platii ratelor: Sa ne asiguram ca toate bancile aplica legea Florin Citu: Sunt persoane care au avut ratele amanate si printr-un SMS (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, miercuri, in cadrul sedintei de Guvern, ca s-a ajuns la zi cu rambursarea TVA. in aceeasi sedinta, premierul Ludovic Orban a cerut ca Executivul sa aiba un .

Florin Citu: in niciun caz nu vom creste taxe in acest an. Ar insemna o frana pentru economie. Mergem contrar acestei idei

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat miercuri ca in niciun caz nu va creste taxe in acest an, deoarece aceasta a fost lectia crizei din 2008-2009.

VIDEO Prima rectificare bugetara ca raspuns la COVID-19. Florin Citu: Deficit estimat de 6,7% din PIB. Cati bani primesc Ministerul Muncii si cel al Sanatatii

Ministrul Finantelor, Florin Citu prezinta prima rectificare bugetara din acest an, aceasta avand loc mai devreme din cauza crizei cauzata de coronavirus. Potrivit acestuia, deficitul bugetar urca la 6,7% din PIB, iar economia va avea o contractie de 1,9%. Ministerul Muncii si cel al Sanatatii primesc bani. Pentru plata facturilor PNDL s-a alocat inca un miliard de lei. Cati bani primesc ministerele. SRI si STS primesc bani in plus .

Florin Citu, primele date despre rectificara bugetara: Ministerul Muncii va primi 8,1 miliarde de lei, iar cel al Sanatatii, 3,8 miliarde de lei (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a prezentat miercuri primele date despre rectificarea bugetara. Astfel, Citu a anuntat ca Ministerul Muncii va primi in plus 8,1 miliarde de lei, iar cel al Sanatatii, 3,8.

Cine primeste bani in plus, in plina criza. Florin Citu anunt pentru romani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, prezinta proiectul de rectificare bugetara. Vezi cine va primi cei mai multi bani. Cine primeste bani in plus la rectificare Seful de la Finante, Florin Citu, face declaratii de ultim moment despre rectificarea bugetara, chiar cu jumatate de ora inainte de sedinta de Guvern in care aceasta ar trebui sa .

Florin Citu: Venim cu al doilea pachet de masuri dupa perioada starii de urgenta

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat miercuri ca se lucreaza la un pachet semnificativ de masuri pentru repornirea economiei, care va aparea dupa terminarea starii de urgenta.

CORONAVIRUS |Florin Citu, despre somajul tehnic pentru angajatii de la stat: Nu exista asa ceva in discutie in Ministerul Finantelor Publice si nu este ceva ce eu as sustine in acest moment

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca in acest moment nu este in lucru la institutia pe care o conduce o propunere referitoare la acordarea somajului tehnic pentru angajatii din sectorul bugetar. Mai mu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )