Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Florin Zamfirescu, atac dur la Victor Ponta. Cu ce personaj l-a comparat actorul pe candidatul PSD

Adevărul Adevărul,
VIDEO Florin Zamfirescu, atac dur la Victor Ponta. Cu ce personaj l-a comparat actorul pe candidatul PSD

Prezent in Ramnicu Valcea la o actiune ACL de sprijinire a romanilor din disapora, care n-au putut vota in primul tur al alegerilor prezindentiale 2014, actorul Florin Zamfirescu l-a atacat dur pe candidatul PSD Victor Ponta. continuă pe Adevărul

VIDEO A doua dezbatere Klaus Iohannis - Victor Ponta, la B1 TV: Iohannis l-a atacat dur pe Ponta pe temele coruptiei, plagiatului, amnistiei si gratierii, in timp ce Ponta a insistat pe paralela cu Basescu si pe faptul ca primarul Sibiului ar fi nepregat

Klaus Iohannis si Victor Ponta s-au intalnit din nou, miercuri seara, la B1 TV, in cadrul celei de-a doua dezbateri televizate dintre cei doi politicieni calificati in turul doi al alegerilor prezindentiale, moderata de Madalina Puscalau. Klaus Iohannis a parut mult mai in largul lui si l-a pus in cateva randuri in dificultate pe Victor Ponta, in special in momentul in care i-a cerut acestuia ca intre barbatii sa convoace vineri Parlamentul pentru a respinge legea amnistiei si pentru a ridica imunitatea tuturor parlamentarilor pentru care DNA a cerut acest lucru. Ponta nu a oferit un raspuns clar.

Alegeri prezidentiale 2014. Tudor Chirila, atac dur la adresa lui Victor Ponta: Campania jegoasa a PSD trebuie anihilata

Tudor Chirila, solistul trupei Vama si antrenor in show-ul Vocea Romaniei, il ataca pe premierul si candidatul la alegerile prezidentiale Victor Ponta, numindu-l individ imoral si amoral, si ii indeamna pe romani sa voteze duminica, 16 noiembrie, impotriva flagelului numit PSD.

Tudor Chirila, atac la adresa lui Victor Ponta: Campania jegoasa a PSD trebuie anihilata

Cantaretul Tudor Chirila a postat pe pagina sa de Facebook un comentariu extrem de dur la adresa premierului Victor Ponta si a partidului pe care il conduce.

Victor Ponta l-a copiat pe Kevin Spacey: A ales sa imite un personaj care se dovedeste a fi un criminal manipulator

Voit sau nu, premierul Victor Ponta a incercat, in prima dezbatere cu contracandidatul sau la alegerile prezidentiale 2014, Klaus Iohannis, sa il puna in dificultate pe acesta, recreand o scena celebra din serialul House of Cards, in care Kevin Spacey joaca rolul unui politician lipsit de scrupule.

Miting ACL in centrul Ramnicului. Actorul Florin Zamfirescu se va alatura actiunii ACL Valcea de sustinerea romanilor din dispora

ACL Valcea organizeaza in aceasta seara un miting de sustinere a romanilor care traiesc si muncesc in straintate, dar care nu au putut vota in primul tur al alegerilor prezidentiale 2014. in scuarul Mircea cel Batran este asteptat, semn de solidaritate cu diaspora, si actorul Florin Zamfirescu. Tinerii ACL vor inalta lampione in centrul orasului.

Klaus Ionannis spune ca Victor Ponta este un pericol pentru democratia romaneasca

Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidentiale l-a criticat dur la Realitatea TV pe contracandidatul sau din turul 2, Victor Ponta, afirmand ca este un pericol pentru democratia romaneasca , in contextul in care actualul premier l-a.

2 pentru Romania. Prima parte: Victor Ponta

Acest articol comenteaza si analizeaza documentarul lui Florin Iepan, 2 pentru Romania, prezentat miercuri seara, la Digi TV.

Documentarul Digi 24 il dezbraca de secrete pe Victor Ponta. Cum s-a transformat tanarul idealist in actualul politician

Acest articol comenteaza si analizeaza documentarul lui Florin Iepan, 2 pentru Romania, prezentat miercuri seara, la Digi TV.

VIDEO. infruntarea prezidentiabililor. Victor Ponta vs. Klaus Iohannis. Dupa terminarea emisiunii, Ponta a vrut sa mai ramana in studio

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a postat, in urma cu putin timp, pe contul sau de Facebook, anuntul ca va merge la Realitatea TV pentru a se intalni, fata in fata, cu prezidentiabilul PSD-UNPR-PC-PRM, Victor Ponta. Pana astazi, Victor Ponta m-a evitat cu succes. Nu a existat o dezbatere publica, nu exista niciun semn ca s-ar dori o discutie pe aceasta tema. in concluzie, las orgoliile mele deoparte si ne vedem la ora 20:00 la Realitatea TV intr-o dezbatere televizata! .

Cum se prezinta candidatii Victor Ponta si Klaus Iohannis. Ponta: Am o viziune prezentata ca premier. Iohannis: Votul nu e o lozinca (VIDEO)

Cei doi candidati la presedintie, Victor Ponta si Klaus Iohannis, au participat, miercuri seara, la postul B1 TV, la dezbaterea electorala inaintea celui de al doilea tur al alegerilor ce va avea loc duminica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )