Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO Flota rusa isi arata muschii in Marea Neagra. Cum reactioneaza fortele NATO

Adevărul Adevărul,
VIDEO Flota rusa isi arata muschii in Marea Neagra. Cum reactioneaza fortele NATO

Nave militare ale Fortelor Navale Ruse au efectuat trageri de lupta cu rachete sol-aer si exercitii de combatare a tintelor in Marea Neagra. Pe de alta parte, astazi incepe cel mai mare exercitiu multinational naval din Marea Neagra, Sea Shield 19, organizat de Fortele Navale Romane, la care vor participa 14 nave militare romanesti si sase nave militare din Bulgaria, Canada, Grecia, Olanda si Turcia, si 2. 200 de militari. continuă pe Adevărul

Rusia acuza NATO ca incurajeaza Ucraina sa comita provocari in Marea Neagra

Ministerul de Externe al Rusiei a declarat miercuri ca planurile de crestere a prezentei NATO in Marea Neagra vor declansa noi provocari din partea Ucrainei in Marea Neagra, potrivit agentiilor de presa EFE si TASS.

NATO aproba masuri de consolidare a prezentei in Marea Neagra

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a anuntat joi ca ministrii de externe din statele membre au aprobat un pachet de masuri menit sa sporeasca prezenta Aliantei in Marea Neagra, transmite agentia.

Statele Unite vor sa trimita noi nave NATO in Marea Neagra, pentru a asigura circulatia in stramtoarea Kerci / Kremlinul critica initiativa

Washingtonul lucreaza la un plan care prevede trimiterea de noi nave ale NATO in Marea Neagra, ca raspuns la confruntarea armata intre nave rusesti si ucrainene din noiembrie, in largul peninsulei anexate Crimeea, a declarat marti ambasadoarea americana la NATO, Kay Bailey Hutchinson, citat de AFP.

Politia de frontiera a facut o noua CAPTURA impresionanta de COCAINA in Marea Neagra

Politistii de frontiera au gasit,plutind in Marea Neagra, inca 200 de kilograme de cocaina, a afirmat, marti, jurnalista de la Digi24, Ioana Ciurlea, pe pagina sa de Facebook. inca 200 de kilograme.

NATO: Aproximativ 2.200 de militari vor participa la exercitiul din Marea Neagra

Aproximativ 2. 200 de militari din mai multe state vor participa, la sfarsitul acestei saptamani, la cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra, Sea Shiedl 19.

incepe Sea Shield 19, cel mai mare EXERCITIU NATO din Marea Neagra: Ce forte a mobilizat Romania

Cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra, Sea Shield 19, incepe la sfarsitul acestei saptamani, reunind aproximativ 2. 200 de militari din mai multe state. Fortele Navale Romane au transmis marti,.

PREMIERA in adancurile Marii Negre: La bordul unui submarin din flota Rusiei s-a desfasurat o operatie chirurgicala de URGENTA

La bordul submarinului Krasnodar al Flotei ruse din Marea Neagra FRMN) a fost efectuata o operatie chirugicala de urgenta, joi, pe cand acesta se afla in imersiune, potrivit TASS citata preluata de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )