Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO A fost lansat primul trailer pentru continuarea The Shining: Ewan McGregor joaca rolul principal

Adevărul Adevărul,
VIDEO A fost lansat primul trailer pentru continuarea The Shining: Ewan McGregor joaca rolul principal

Warner Bros. a lansat primul trailer pentru Doctor Sleep, continuarea clasicului horror The Shining. Rolul principal va fi interpretat de actorul scotian Ewan McGregor. continuă pe Adevărul

VIDEO Igor Dodon formuleaza conditiile pentru statutul Transnistriei: Kozak mi-a dictat, dupa ce i-am spus ca nu putem scrie federalizare

O inregistrare video in care Igor Dodon dicteaza planul de federalizare a Republicii Moldova a fost prezentata marti de publika. md. intr-o discutie cu Serghei Iaralov, un apropiat al liderului PDM, Vlad Plahotniuc, Igor Dodon dicteaza cum sa fie formulata conditia federalizarii tarii. Acesta repeta de cateva ori ca totul este coordonat cu Kozak, iar prevederile exacte urmau sa faca parte din anexa secreta la documentul de formare a aliantei.

VIDEO Fost fotbalist implicat intr-un accident urmat de incendiu. L-a salvat pe soferul vinovat, un batran de 82 de ani

Accident cu trei autoturisme, urmat de incendiu, langa Buzau. Doua dintre masini au luat foc iar soferul vinovat, un batran de 82 de ani, a fost salvat de ceilalti doi, inainte ca instalatia GPL sa explodeze.

Agresorul jandarmului de pe Cluj Arena a fost retinut. Este cercetat pentru tentativa de omor!

Scene de violenta s-au petrecut, duminica seara, la finalul meciului dintre U Cluj si Hermannstadt, partida din prima mansa a barajului pentru Liga 1.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )