Libnet.ro
UNICEF

17:15

VIDEO A fost prins hotul care a spart mai multe frizerii din Targoviste. Ce alte fapte ii mai pun politistii in spinare

Adevărul Adevărul,
VIDEO A fost prins hotul care a spart mai multe frizerii din Targoviste. Ce alte fapte ii mai pun politistii in spinare

Un barbat in varsta de 44 de ani este principalul suspect in cazul mai multe furturi din frizerii si magazine din centrul orasului Targoviste. Oamenii legii au probat activitatea infractionala si au recuperat si o parte din bunuri. Prejudiciu total a fost estimat la 22. 000 lei. continuă pe Adevărul

VIDEO A fost prins hotul care a spart mai multe frizerii din Targoviste. Ce alte fapte ii mai pun politistii in spinare. Imagini de pe camerele de supraveghere

Un barbat in varsta de 44 de ani este principalul suspect in cazul mai multor furturi din frizerii si magazine din centrul orasului Targoviste. Oamenii legii au probat activitatea infractionala si au recuperat si o parte din bunuri. Prejudiciul total a fost estimat la 22. 000 lei.

A fost prins barbatul care si-a batut mama pana la inconstienta. Frigul l-a scos din ascunzatoare pe ucigas

Un barbat de 42 de ani a revenit astazi la domiciliu, fiind ridicat de o patrula de Politie care supraveghea zona. Acesta este principalul suspect in cazul uciderii mamei sale, in varsta de 67 de ani, care a fost batuta cu salbaticie.

Lectia dura primita de un sofer roman de TIR care a fost prins incercand sa-i pacaleasca pe politistii italieni

Un sofer roman a fost prins in flagrant de Politia Rutiera din Italia cu tahograful masluit. Italienii n-au stat pe ganduri si l-au sanctionat extrem de dur.

Barbatul cautat dupa ce a batut cu salbaticie un batrn, la Galati, a fost prins

Barbatul eliberat din inchisoare in baza legii recursului compensatoriu care in urma cu cinci zile a batut cu bestialitate un batran pentru a-l jefui, la Galati, a fost prins, anunta Mediafax.

Administratorul adapostului din Prejmer, unde au fost gasite mai multe cadavre de cini, audiat de politisti

Administratorul adapostului din Prejmer, judetul Basov, unde au fost gasite mai multe cadavre de caini, a fost identificat, duminica seara, de politistii brasoveni, care l-au dus la audieri, informeaza Mediafax.

Codrin Stefanescu, Eugen Nicolicea si Bogdan Trif, huiduiti in fata sediului PSD Sibiu. Mai multe persoane le-au strigat Partid de hoti si de mafioti!

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanscu, deputatul Eugen Nicolicea si Bogdan Trif, presedintele PSD Sibiu si ministru al Turismului, au fost huiduiti luni dupa-amiaza la Sibiu de mai multe persoane aflate in fata sediului filialei partidului. Protestatarii le-au strigat Hotii!, Partid de hoti si de mafioti! si i-au intrebat daca nu se simt deloc vinovati pentru oamenii care au murit din cauza recursului compensatoriu.

Australian Open: Cifrele Serenei Williams pna n optimi - Puternica pe primul serviciu si la retur - Simona Halep, mai multe lovituri cstigatoare dect americanca

De la inceputul turneului de la Melbourne, Serena Williams a pierdut doar noua game-uri, fiind una dintre cele mai in forma jucatoare de la Melbourne. Americanca a impresionat la procentajele de pe primul serviciu, a fost inspirata si agresiva la retur si dominatoare de pe baseline. De cealalta parte, Simona o poate surprinde pe americanca cu ajutorul deplasarii, interesant de stiut fiind faptul ca liderul mondial a reusit pana acum mai multe lovituri castigatoare decat Serena. Confruntarea din optimile de la Australian Open va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro in jurul orei 10:00).

Siria sustine ca a reperat si distrus mai multe rachete lansate din Israel

Mai multe rachete lansate din Israel au fost reperate si contracarate de sistemele de aparare antiracheta din Siria, a anuntat agentia de stat Sana, citata de Reuters.

Vlad Batrincea: in dorinta de a realiza rapid reforma salarizarii, s-au admis mai multe erori tehnice

In dorinta de a produce rapid reforma salarizarii, guvernarea a admis mai multe erori tehnice, in primul rand la nivelul Ministerului Finantelor, care a pregatit proiectul legii salarizarii. De aceasta parere este deputatul socialist Vlad Batrincea. in opinia lui, lucrurile pe care le face conducerea tarii nu trebuie sa se produca in graba si doar in scopuri electorale, transmite IPN.

Tot mai multe firme isi inchid portile in intreaga lume. Cat de grava este situatia, inclusiv in Romania

Cresterea economica va deveni treptat insuficienta pentru foarte multe companii din mai multe tari din cauza cresterii costurilor de productie, a re)finantarii si a provocarilor structurale, considera Euler Hermes intr-un amplu raport asupra insolventelor la nivel global.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )