Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO. Fostul ministru de Interne Cristian David, ARESTAT pentru o mita de 500.000 euro. Era mai bine daca erau in lei spune David in interceptari

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Fostul ministru de Interne Cristian David, ARESTAT pentru o mita de 500.000 euro. Era mai bine daca erau in lei spune David in interceptari

Fostul ministru Cristian David a fost arestat pentru luare de mita si spalare de bani de instanta inaltei Curti de Casatie si Justitie. in februarie 2008, fostul ministru de Interne a primit mita de 500. 000 de euro in biroul sau de la minister ca sa faciliteze retrocedarea a 15 hectare de teren in municipiul Buzau. Alaturi de David a fost pus sub invinuire si samsarul de terenuri Gheorghe DOLOIU. continuă pe România Liberă

VIDEO. Fostul ministru de Interne Cristian David, ARESTAT pentru o mita de 500.000 euro. Era mai bine daca erau in lei, spune David in interceptari

Fostul ministru Cristian David a fost arestat pentru luare de mita si spalare de bani de instanta inaltei Curti de Casatie si Justitie. in februarie 2008, fostul ministru de Interne a primit mita de 500. 000 de euro in biroul sau de la minister ca sa faciliteze retrocedarea a 15 hectare de teren in municipiul Buzau. Alaturi de David a fost pus sub invinuire si samsarul de terenuri Gheorghe DOLOIU.

VIDEO. Fostul ministru de Interne Cristian David, RETINUT, pentru o mita de 500.000 euro. Era mai bine daca erau in lei spune David in interceptari

Fostul ministru Cristian David este RETINUT de DNA pentru luare de mita si spalare de bani. El este cercetat pentru ca in 2008 a primit mita de 500. 000 de euro in biroul sau de ministru de Interne ca sa faciliteze retrocedarea a 15 hectare de teren in municipiul Buzau. Alaturi de David a fost pus sub invinuire si samsarul de terenuri Gheorghe DOLOIU. inalta Curte de Casatie decide arestarea fostului ministru Cristian David pentru 30 de zile.

VIDEO. Fostul ministru de Interne Cristian David, RETINUT, pentru o mita de 500.000 euro

Fostul ministru Cristian David este RETINUT de DNA pentru luare de mita si spalare de bani. El este cercetat pentru ca in 2008 a primit mita de 500. 000 de euro in biroul sau de ministru de Interne ca sa faciliteze retrocedarea a 15 hectare de teren in municipiul Buzau. Presedintele tarii a avizat urmarirea penala, retinerea si arestarea fostului ministru. Alaturi de David a fost pus sub invinuire si samsarul de terenuri Gheorghe DOLOIU.

Fostul ministru de Interne Cristian David, RETINUT, pentru o mita de 500.000 euro

Fostul ministru Cristian David este RETINUT de DNA pentru luare de mita si spalare de bani. El este cercetat pentru ca a primit mita de 500. 000 de euro in perioada in care a fost ministru de Interne ca sa faciliteze retrocedarea a 15 hectare de teren in municipiul Buzau. Banii i-au fost dati in biroul sau din sediul ministerului. Presedintele tarii a avizat urmarirea penala, retinerea si arestarea fostului ministru. Alaturi de David a fost pus sub invinuire si samsarul de terenuri Gheorghe DOLOIU.

Premiera in Justitie. Fostului ministru de Interne Cristian David i-a fost emis mandat de arestare preventiva pentru coruptie

Fostul ministru al Ministerului Afacerilor Interne Cristian David a fost arestat preventiv, joi dimineata, de magistratii Curti Supreme in dosarul in care a fost acuzat ca ar fi primit o mita 500. 000 de euro. Anchetatorii au aratat in referatul cu propunere de arestare ca David a primit mita in timp ce ocupa fotoliul de ministru si ca singura nemultumire a acestuia in legatura cu mita a fost aceea caera mai bine daca banii erau in lei.

inalta Curte de Casatie si Justitie decide miercuri seara daca fostul ministru de Interne Cristian David va fi arestat

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie judeca miercuri, incepand cu ora 21. 30, cererea DNA de arestare preventiva a fostului ministru al Internelor Cristian David, acuzat de luare de mita,.

Fostul ministru de Interne Cristian David a fost retinut in dosarul in care e acuzat ca a luat mita 500.000 de euro (VIDEO)

Fostul ministru al Internelor Cristian David a fost retinut in dosarul in care este acuzat de luare de mita si spalare de bani. El a fost adus cu mandat, miercuri dimineata, la Directia Nationla.

Fostul ministru de Interne Cristian David, audiat la DNA pentru o mita de 500.000 euro. Presedintele tarii a avizat urmarirea penala

Fostul ministru Cristian David este audiat la DNA. El este cercetat pentru luare de mita in valoare de 500. 000 de euroin periuoada cand a fost ministru de Interne. Presedintele tarii a avizat urmarirea penala a fostului ministru.

Fostul ministru de Interne Cristian David a fost retinut in dosarul in care e acuzat ca a luat mita 500.000 de euro

Fostul ministru al Internelor Cristian David a fost retinut in dosarul in care este acuzat de luare de mita si spalare de bani. El a fost adus cu mandat, miercuri dimineata, la Directia Nationla.

Fostul ministru al Internelor Cristian David a fost adus la DNA pentru luare de mita

Fostul ministru al Internelor Cristian David a fost dus, miercuri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), dupa ce pe numele lui a fost emis un mandat de aducere, in dosarul in care este acuzat de luare de mita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2732 seconds )