Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO Fostul politist de frontiera Gheorghe Petic, condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare

Adevărul Adevărul,
VIDEO Fostul politist de frontiera Gheorghe Petic, condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare

Fostul politist de frontiera Gheorghe Petic, cel care a facut mai multe dezvaluiri privind schemele de contrabanda cu tigari de la frontiera moldo-romana, a fost condamnat miercuri, 20 martie, la trei ani si sase luni de inchisoare, cu executare, pentru viol. De asemenea, Gheorghe Petic va o achita o amenda in suma de 30. 000 de lei. continuă pe Adevărul

VIDEO Protestatarii veniti la Judecatoria Orhei in sustinerea lui Gheorghe Petic, stropiti cu gaze lacrimogene

Un grup de protestatari, care a venit miercuri, 20 martie, la Judecatoria Orhei pentru a-l sprijini pe Gheorghe Petic si a cere eliberarea acestuia, a fost stropit cu gaze lacrimogene in momentul in care fostul politist de frontiera a fost escortat din sediul Judecatoriei, iar fortele de ordine au incercat sa formeze un cordon intre Petic si manifestanti.

Sa ne aparam justitia. Blocul ACUM cheama cetatenii la un protest in fata Parlamentului, dupa ce Gheorghe Petic si Sergiu Cebotari au fost condamnati

Blocul electoral ACUM, condus de Maia Sandu si Andrei Nastase, a indemnat cetatenii sa iasa la protest joi, 21 martie, ora 11. 30, in fata Parlamentului, pentru ca sa ne aparam justitia. Manifestatia este organizata in contextul celor doua sentinte de condamnare emise pe numele activistilor PPDA, Gheorghe Petic si Sergiu Cebotari.

Fostul lider bosniac Radovan Karadzic - condamnat la inchisoare pe viata

Fostul lider bosniac Radovan Karadzic a fost condamnat la inchisoare pe viata la o curte de apel din Haga pentru rolul sau in uciderea in masa a civililor in conflictul din Bosnia de acum 25 de ani, scrie The Guardian.

VIDEO Betis - Barcelona 1-4 / Magicianul Messi - Trei goluri si aplauze de la suporterii adversarilor

Barcelona s-a impus cu 4-1 in fata celor de la Betis, intr-o seara in care Messi a stralucit din nou. Argentinianul a marcat de trei ori in poarta andaluzilor, iar ultimul gol a fost o adevarata bijuterie. Executia decarului de la Barcelona i-a impresionat pe suporterii lui Betis, care l-au aplaudat si i-au scandant numele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )