Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO Fostul premier israelian Ariel Sharon a murit

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Fostul premier israelian Ariel Sharon a murit

Fostul premier israelian Ariel Sharon a incetat din viata, sambata, la varsta de 85 de ani, au anuntat televiziunile israeliene, citate de AFP. Starea de sanatate a lui Sharon, aflat de opt ani in coma, s-a agravat brusc in ultima perioada. continuă pe Hotnews

Fostul premier israelian Ariel Sharon a murit la varsta de 85 de ani

Fostul premier israelian Ariel Sharon a murit sambata, la varsta de 85 de ani, relateaza presa israeliana. Starea de sanatate a fostului premier israelian Ariel Sharon continuase sa se deterioreze in ultimel.

UPDATE Premierul si presedintele au transmis mesaje de condoleante dupa moartea fostului premier israelian Ariel Sharon

Premierul Victor Ponta a transmis sambata un mesaj de condoleante poporului israelit si familiei fostului prim-ministru Ariel Sharon, exprimandu-si profundul regret pentru moartea fostului premier israelian, se arata intr-un comunicat al Guvernului citat de Agerpres. Si presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante, in care afirma ca Ariel Sharon ramane una dintre figurile marcante din istoria moderna a Statului Israel.

Lideri palestinieni: Ariel Sharon a fost un criminal care s-a sustras justitiei internationale

Lideri palestinieni considera ca fostul premier israelian Ariel Sharon, decedat sambata la varsta de 85 de ani, a fost un criminal care s-a sustras justitiei internationale. Ariel Sharon era un criminal,.

Lideri palestinieni: Ariel Sharon, un criminal care s-a sustras justitiei internationale

Liderii palestinieni l-au calificat pe fostul premier israelian Ariel Sharon, decedat sambata, drept un criminal, deplangand faptul ca acesta nu a fost adus in fata justitiei internationale, scrie AFP.

Ariel Sharon va fi inmormantat luni la ferma sa din sudul tarii

Fostul prim-ministru israelian Ariel Sharon va fi inmormantat luni, in cadrul unei ceremonii private la ferma din Negev, unde a trait, in partea de sud a Israelului, si unde este inmormantata si sotia sa,.

Presedintele Basescu, premierul Ponta si Crin Antonescu transmit condoleante odata cu disparitia lui Ariel Sharon

Presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Crin Antonescu, si-au exprimat regretul profund odata cu moartea fostului premier israelian. Liderii politici au transmis mesaje de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )